Софи Маринова: Бебето ми е плод на случайна връзка!

софи маринова2Софи Маринова сама потвърди слуховете, че е бременна.

Да, истина е това, което се говори, чакам бебче и съм безкрайно щастлива! Това за мен е най-хубавата новина за Коледа! Сбъдната се мечтата  да си имам второ дете. Много ме беше страх да не остана само с едно детенце. Лоренцо вече е на 11 години, а през декември аз ще стана на  39, признава  развълнувано Софка.

Според слуховете, тя  има връзка с таен господин  финансово добре обезпечен, с когото е решила да създаде наследник.

Пълни глупости! Бил милионер, бил от сой, какво ли не прочетох за себе си! Няма нищо подобно! Софи Маринова е известна с това, че сама си гледа децата, сама си изкарва парите за тях. Няма да кажа никога кой е таткото. Да вземе да ме преследва и да предявява претенции, че е баща. Няма да го допусна! Решила съм да не казвам на никого, пък и той самият не знае. От време на време  се майтапя, че идея си нямам кой е в бъркотията, смее се Софи.

Ромската перла все пак разказа, че таткото е млад мъж, с когото се срещнали в дискотека и прекарали само една нощ заедно. Млад, здрав, красив. Такъв го търсих нарочно, за да си  имам хубаво дете с хубави гени.

Маринова сподели, че с бившия й мъж  Дачо дълго  правили опити за бебе, но изобщо не се е е получавало и затова това сега е много щастлива, че станало още от първия път. Тя все още е в началните месеци и не личи коремчето. Сега е решила да продължи с участията, докато не напълнее и не започне  да й тежи да стои права на сцената.

От всички  най-щастлив бил Лоренцо. „Целува ми корема и говори на бебето, сякаш вече се е родило. Говори му в женски род, защото иска да има сестричка. Той отдавна мърмори, че е сам и иска още едно дете, но аз му обяснявах, че децата не винаги ги носят щъркелите и на нашия покрив щъркел отдавна не е кацал, разказва усмихнато певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/r6rpciV-S4o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *