Сокола поддържал връзки с Ал Кайда!

Ще влезе ли в кафеза Сокола?
Ще влезе ли Сокола в кафеза?

Неподозирани истини ще „гръмнат” в най-скоро време за лидера на ДПС Ахмед Доган, както и за връзките на цялата партия. Новата власт вече разследва всичко, свързано със Сокола, и направила скандални разкрития, от които и малкото останали привърженици на партията щели да се отвратят и да заклеймят лидера й.

Освен с разследването на имотите и мръсните далавери на Доган, членове на новата управляваща партия ГЕРБ били натоварени със задачата да разкрият и други факти, уличаващи Сокола, за да може той най-накрая да бъде тикнат зад решетките

Така хората на Бойко Борисов се натъкнали на скандална следа, свързваща Доган и ДПС с терористичната групировка Ал Кайда. Подробната информация все още не е изнесена, но със сигурност се знае, че вождът на партията на турското малцинство е укривал в сараите си терористи.

Знакови личности, обявени за издирване от европейските и световните служби, търсели подкрепа и закрила в България именно от Ахмед Доган. Каква точно е била целта на хората от Ал Кайда, предстои да се изяснява, но по всяка вероятност са крояли схеми с ислямските фондации и техните емисари в страната.

Това, че Доган е използвал България за прокарване на нелегални ислямистки организации, едва ли ще изненада някого. Но връзката му с терористичната групировка на Осама Бин Ладен е потресла дори хората на ГЕРБ. Това обяснява самонадеяното му отношение и самочувствието му, като казваше, че в него е концентрирана властта.

Преди време в интернет пространството излезе информация, че „Доган е бил част от терористична групировка, организирала атентат, в който са убити 7 души, трима от които – деца”. Пълният текст на статията вече не може да бъде открит, но част от него можем да видим в социалната мрежа Facebook.

Ако топлата връзка на Доган с „Ал Кайда” се окаже истина, както са подшушнали хората на Борисов, затворът ще бъде най-малкото нещо, което ще сполети Сокола.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Изпитан начин да се продаде медийно издание е в него да се пише колко е крал Доган чрез обръчите си от фирми, а сега и връзки с Ал Кайда.Полека- лека свикваме с тези писания и започваме да не им обръщаме внимание , защото никакви последици няма от тях.А може би точно това е целта – да ни се внуши,че всички лошотии,написани за Доган ,са измислици.А в това време това човече се е окопал,снишил се е ,смуче си двадесет годишното уиски и чака да спрем да се занимаваме с него.Но не е познал този път.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *