Смях! Николета и Алисия се скараха кой плаща на медиите да плюе другата

Николета сърдитаНаглостта все трябва да има някакви граници, но този път Николета ги премина с един скок.

Тя разпространи в сайт, в който видимо за всички читатели си плаща, за да я хвалят информация, в който се твърди, че Алисия пък плащала да я плюят. Без да цитираме сайта, защото на всички любители на пикантериите  той е известен, този път няма как да повярваме на написаното. В него всеки ден излизат статии какво ново селфи си е направила Николета, каква нова диета е започнала, каква умна мисъл е казала по адрес на някого и непременно няколко дни по-рано какво ще гледаме в папарашкото й предаване.

В същото време точно там четем, че Алисия плащала кораво да злепоставя Ни Ло и Ники Михайлов. Тя му пришивала любовни афери с грозници, тя пускала слуховете с кого ще се залюби плеймейтката, та чак тя предизвикала и развода им.

В същото време пък Алисия се изжали преди няколко дни, че Николета плаща кораво, за да измислят истории за нея и да я плюят.

Явно едно става ясно – че ако си плати човек в тези сайтове, могат да го изкарат ангелче, а врага му жив дявол. И друго – двете са уверени, че слуховете струват пари.

Само че читателите искат нещо истинско. Горещо препоръчваме на двете враждуващи мацки да си приберат ноктите и портмонетата и да оставят хората да преценят коя е крива и коя права.

Останалото е кал и помия, които не са изгодни нито на едната, нито на другата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *