Слави остана сам за Коледа, потъна в депресия

слави голШоуменът Слави Трифонов е в силна предколедна депресия. Той се е затворил в черупката си  като стара мома и не иска и да чуе за празненства. Причината е, че за поредна година Дългия остава сам за Коледа.

 

Близки до Дългия разкриват, че след раздялата му с балерината Мартина той е в минорно настроение. Преди той  обичаше да  организира екскурзии с любимата си жена, Евгени Димитров – Маестрото и с баджанака си Борис Солтарийски. Трите двойки даже  посрещнаха заедно 2013 година в турски курорт, за да не ги изловят папараците.

Сега Слави няма  кого да  забавлява за празниците, а не искал да се прилепи към чужда весела компания. Той   изпитвал панически ужас да гледа  хора, които го съжаляват и предпочел да си остане у дома. В  този тежък момент получил подкрепа от единствените хора, които му вярват и обичат безрезервно  – родителите му.

 

Мама Здравка веднага  го извикала да е с нея и семейството на  празника в Плевен. Дългия пък искал  да се отърве от скъпия джип, който  беше дал на скъпата си  Мартина и смята да даде ключовете на  племенника си Теодор.

 

Момчето е много близко с шоумена и го чувства като баща. Даже три месеца работи като режисьор в „Гласът на България“.  Така хем Теодор ще бъде възнаграден, хем возилото няма да напомня на Слави за скъпата му Мартина.

Преди месец и нищо Слави окончателно изгони Мартина. Причината е, че тя  му изневерила с треньора си по бокс. За отмъщение бившата му любима се опита да му открадне балерините и да направи собствен балет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *