Слави и БТВ си посипаха главите с пепел заради гаф с починалия син на Плевнелиев

Плевнелиев славиДокато вчера в тесен семеен кръг беше погребението на починалия най-голям син на президента – Филип, по БТВ течеше повторение на старо предаване на „Шоуто на Слави„.

Там, за лош късмет пък имаше скеч  на Виктор Калев, който весело имитира държавния глава и се подиграва с издънките му. Зрители заляха телевизията с обаждания, че е най-малкото неуместно точно в този ден да се излъчи точно пък този епизод.

БТВ побърза да се извини още снощи с официално изявление. Те признаха грешката си, но не казаха дали ще бъде наказан някой за нея.

Днес, Слави Трифонов лично поднесе и своите искрени съболезнования и обясни, че за повторенията на предаванията е направен график и схема преди  месец и те си вървят така, както е по план.  Това не оправдава нито мен, нито екипа ми, пое кавалерски вината Дългия от името на цялата телевизия. Той не спомена, че в БТВ има дежурни редактори, които би трябвало да поглеждат предварително това, което ще пускат за деня, пък дори и да са записи на външна продукция. От шоуто също не са се сетили, че имат подобни епизоди и не са се обадили на дежурния да го предупредят да не стане гаф. Гафът обаче е налице, а виновни няма.

„Господин президент“ – обърна се смирено Слави към Плевнелиев в ефир. Лично аз нямам деца, но  мога да разбера като човек  вашата болка и мъка. Приемете моите искрени съболезнования за сполетялата ви трагедия и тези на екипа ми“, каза покаяно Трифонов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *