Скъсаха ли Алисия и Ники Михайлов и защо тя джитка с джипа му?

алисия4Фолк дивата Алисия все още кара  луксозния джип,,Ауди“ Q7, който й подари бившието  й гадже Ники Михайлов.
Изпълнителката на  „Най-вървежен“ получи колата като подарък за  Коледа от любимия си, който се бръкна с около  100 бона за германското возило, без да му мигне окото.Малко след това двойката се раздели, дали наистина, дали медийно,  но Ники изобщо не си е поискал обратно автомобила, както правят други мъже, а Алисия пък си харесвала джипа и не му върнала ключовете. „Какво са Малката Перука  100 бона? Бълха го ухапала, пък  и ще е смешно да продаде автомобила или да си го вземе и го даде на друга“, коментират футболисти от националния.

Вратарят и фолкпевицата бяха  близо 3 години заедно, като през цялото време Алисия караше някоя от колите на футболиста. Преди  да получи ,,Ауди“-то, чалгаджийката ходеше по участия с един от джиповете на Михайлов – „Мерцедес“ ML, а понякога взимаше и  скъпото му „Порше Панамера“. За грижата и управлението на автомобилите  Алисия винаги се доверява на брат си, който от известно време кара возилата и изпълнява ролята на шофьор и охранител на пеещата  си кака. Фактът, че „Ауди“-то е още в ръцете на певицата е доста замислящ и мнозина се чудят наистина ли с Ники са се разделили или пак това е пиар акция.

Всъщност Ася  няма нито една кола на свое име и винаги кара автомобилите на гаджетата си, които ги имат в изобилие „Досега тя никога не си е купувала кола, а винаги  се урежда с тези на мъжете до нея. Докато беше  с Валери Божинов караше неговите джипове и лимузини“, коментират от дами от фолксредите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *