Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скот Ритър: Българи, страната ви е Колония на САЩ, а вие сте Роби! (С ВИДЕО)

Към България, ние, САЩ, се отнасяме като към по-малък брат. Подадохме ви ръка за помощ през 90-те. Казахме ви: „Елате при нас!“, но не забравяйте, че не сме ви казвали: „Елате и бъдете равни с нас!“. Надявам се българите да разбират това – вие не сте равни с американците, не сте. Вие сте по-низши, вие сте в постоянна нужда, вече не можете да съществувате без нас. Така в интервю за YouTube канала на Мартин Карбовски бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота и инспектор по оръжията в Ирак, Скот Ритър описа чувството за богоизбраност на американците и тяхната политическа мотивация.

Според Ритър България е колония на САЩ. Отношенията са като господар към роб. И такова е отношението на САЩ не само към вас. Вашингтон е вкарал в колониална зависимост десетки държави. „България е американска колония“. Ритър повтаря това 4 пъти в рамките на интервюто.

Анализаторът е на мнение, че в момента няма начин Русия да съжителства мирно с Украйна, както няма начин НАТО да съжителства мирно с Русия, докато Украйна се възприема като прокси на НАТО за въвличане на Русия във война.

„Така че няма език на мира. Следователно няма шанс за мир. И този конфликт, ако нещата не се променят, може да бъде разрешен само с война.“

Виж интервюто на Карбовски със Скот Ритър!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Скот Ритър: Българи, страната ви е Колония на САЩ, а вие сте Роби! (С ВИДЕО)

 1. FuckEU Отговор

  19.02.2023 в 19:57

  Чакам някой сорсоид да ми обясни, че са ни братя и сме равни с тях ……?
  Как Русия ни е заробила, промила мозъка и ни е източила, след като развалила рахата от турското присъствие. Та добре че дошли красивите и умни богопомазани кравари да ни спасят от гнета и руския ботуш.

  • FuckEU Отговор

   19.02.2023 в 20:08

   Във всяка неоколония се намират местни корумпирани марионетки-национални предатели, които се назначават, чрез имитация на избори, за разрушават хилядолетните връзки с конкурентните и да започнат да купуват туземците по-скъпи и некачествени стоки, въпреки икономическата нецелесъобразност.
   Това в най-голяма степен се вижда в безгръбначни колонии, като България и Украйна, където местните аборигени са облъчват за вълшебността на западните продукти, съдържащи “уникалните молекули на свободата”.
   „Позволява“ им да се приобщят към чудесата на демокрацията, а в замяна се вземат всичките им ресурси. И за капак на всичко аборигените остават длъжници.
   Има много „хора“, които се връзват на тези мантри. Наричат се българи, украинци или либерали и те много обичат да пращат синовете си като башибозук, да се бие за американските интереси, а дъщерите си за проститутки на запад.

 2. Просто е Отговор

  19.02.2023 в 20:15

  Няма идеи, няма страх. Има една единствена движеща мисъл „аз да съм добре, другите не ме интересуват“. Казвам на прокурора – това е кражба, а според него кражбата има ново определение……Забравете за България. Няма я.

 3. събрано Отговор

  19.02.2023 в 22:44

  Тъпанар, който е бос по всички въпроси! Робите пет века а не петдесет години не са загубили националната си идентичност при действително страшното турско робство, та сега ли! Ние не сме равни на вас – няма как да се равняваме с мелезите между изгонените от Англия крадци и убийци и местните индиански племена. Забравихте и Мартин Лутер и Анджела Дейвис и много други борци за свобода в свободна Америка! Миризлив кравар!

  • Вова Отговор

   19.02.2023 в 22:48

   Ето така се получава, когато не гледаш видеото. Скот Ритър е много наш човек. Той всъщност обяснява как американските политически елити гледат на подконтролните на своята империя територии и населяващите ги народи. „Събрано“, гледай видеото. Много силно си струва. Подвел си се от заглавието.

   • FuckEU

    19.02.2023 в 23:11

    Истинските българи биват псувани, а се възхищаваме на някакъв си шибан кравар. Това го повтаряха толкова много хора родени тук през последните 20 г., че чак ми е неудобно как се прехласват интелектуалните пигмеи по някакъв си потомък на каторжник и проститутка.
    Според човечеца България нямала да съществува ако не съществува сатаниският му корпоративен катун, наречен държава. Но нещо забрави да каже как е съществувала България 2500 г. преди да се пръкнат рептилските им щати.

 4. Иван Отговор

  19.02.2023 в 23:09

  Едно потвърждение на това, че не ни смятат за равни е, че Скот Ритър казва всичко каквото мисли по разни англоезични канали и те не се страхуват от цензура, а ако Карбовски публикува цялото интервю, ще го отстрайкат в първите 10 минути. Същото важи и за интервюто с Яков Кедми. Когато той говори пред еврейски канали на руски, чудеса може да каже и това е свобода на словото, но при Карбовски половината е орязано. Виж ако потрябва да воюваме рамо до рамо с „братските“ усари, даже ще ни отстъпят първата редица.

  • Стефан Отговор

   20.02.2023 в 10:44

   По ми се струва, че Карбовски публикува тази малка част от интервюто свободно в ютуб, за да зариби аудиторията да гледа цялото интервю в пейтриън на платено. Че бате Карбо да лапне някой лев. Карбовски си е комерсиално копеленце.

 5. Анонимен Отговор

  20.02.2023 в 0:16

  Не нужно Скот Ридър да ми казва нещо което се вижда дори и от необразовани и беше тема по всички новини, по-точно срещата на нашият президент със някакъв треторазряден клерк от другата страна на океана. Това беше толкова жалко и показно че няма накъде. Беше ни казано в прав текст че ние сме никои и те са тези които казват какво да стане. Въпросът е че има страни по-малки от нашата на които ръководителите тупат с ръка по масата и си казват че това няма да стане.
  У нас всички са подлизурковци и лизачи. Много много тъжно….

 6. Рени Отговор

  20.02.2023 в 6:07

  И кой да тропне с ръка по масата? Сегашните подлоги не дават пет пари за България. Други ме призовават да гласувам с бюлетина“ не подкрепям никого“. Но и този мой избор отново ще бъде разпределен пропорционално. Има ли в България поне един човек който да пренебрегне, личния си комфорт, благополучие и спокойствие и да се постави в услуга на Отечеството? Има ли поне един притежаващ качествата на държавник? Питам заслужват ли българите да имат държава след като не милеят за нея а търсят живот в чужбина. Няма кой да ни изчисти къщичката, ние трябва да го направим.

  • FuckEU Отговор

   20.02.2023 в 13:43

   С негласуването си потвърждаваш тезата, че българите не заслужават да имат държава.
   Всички останали интерпретации и празнословия са без значение.
   Може би милиони са умрели в битки, за да добият право на глас, а да се откажеш доброволно от него единствено означава, че подаряваш България на кравари, турци, чифути ……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *