Скандал! Мила Йовович изправена пред разпит в МВР!

0

Изложихме се пред звездата – Мила Йовович тотално разочарована от балканския манталитет! Цирковете започнаха още с пристигането на известната актриса, останахме верни на себе си!

мила йовович в софия

Звездата на Холивуд Мила Йовович бе извозена с доказано краден „Мерцедес” S-класа от летището в столицата до хотела, където ще пребивава със семейството си по време на престоя у нас. Припомняме, че заедно с нея тук са съпругът й Пол У. С. Андерсън (режисьорът на „Заразно зло”) и тяхната симпатична дъщеричка Евър на 6 години.

Потресаващата новина за тоталната излагация с крадения автомобил разкри собственикът на возилото Тодор Милушев. Той заяви пред скупчените на кълбо журналисти на летището, че има солидни доказателства за твърденията си и извади подкрепящи изявлението му документи. Разказа още, че познал „Мерцедес”- а си случайно, докато пътувал по оживен столичен булевард с друг свой автомобил. Веднага се обажда в полицията, за да потърси помощ от униформените. Към момента не е ясно какъв е бил техният отговор и съответни действия.

Смутеният шофьор на мерцедеса определено не знаеше как да реагира на ситуацията. Предполага се, че колата е била наета от софийска автокъща, а той просто изпълнява професионалния си ангажимент.

http://www.youtube.com/watch?v=_P3PISgqCkY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *