Синът на Стефан Данаилов се жени за богата наследница

Владко ВикторияИзвънбрачният син на Стефан Данаилов – Владимир, се сгоди.

Рожбата на греховната любов  на Ламбо и Ирен Кривошиева ще вдигне изискана  сватба с половинката си Виктория във Флорида.

Владо е поканил и баща си на събитието, но все още не е ясно дали здравословното състояние на големият ни актьор ще му позволи да присъства на събитието. Това разказа Ирен Кривошиева, която вече е в Щатите, за да помогне в подготовката за церемонията. С нея е и новият й съпруг, за да бъде съпричастен към нейната радост.

„Влади от години живее с Вики, двамата много се обичат. Тя е идвала много пъти в България, запознала се  се е със семейството ни, даже и  баща му – Стефан Данаилов. Сега пък ние ще се запознаем и опознаем със сватовете.“, заяви  Ирен.

Тя призна, че не се обаждала на Стефан, но смята да поговорят за бъдещето на общия им син, след като се прибере другия месец в България.

„Стефан е много по-близък със сина си, отколкото с мен, признава актрисата.

29-годишният Владимир живее с Виктория в Сарасота.

„В момента сме в голям апартамент  с кучето и с още 3-има приятели, с които се познаваме от училище. Виктория е  преводач към фирма“ – каза Влади. Той работи каквото му попадне, преподавал на деца в детска градина във Флорида и много му харесало. Взимал хонорари и за лечение с кинезитерапия, за което има завършени курсове. В момента учи и теология. „Двамата с Вики нямаме желание да се местим сами в квартира, но и това ще се случи, след като си направим бебе“, казва Влади Данаилов.

Той е категоричен, че с нея ще бъдат прекрасно семейство и без някой финансово да им помага.

За Вики се знае, че е осиновена дъщеря от богата републиканска фамилия, но отрано се о отделила от осиновителите си и живее скромно, като печели парите си сама.

Стефан Данаилов познавал добре момичето, бил във възторг от него и нямал търпение да стане дядо. Двойката пък решила да направи и втора сватбена церемония в България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *