Синът на Спас Гърневски: Карам баща си да напусне ГЕРБ! Тези хора унищожават държавата и народа! (С ВИДЕО)

В интервю от едно от блокираните от демонстранти вчера софийски кръстовища Георги Гърневски, син на острието на ГЕРБ и бивш син кмет на Пловдив Спас Гърневски определи отношенията с баща си като тези между Люк Скайуокър и Дарт Вейдър. ”От 2 години убеждавам баща си да напусне ГЕРБ, да излезе от парламента. Тези хора целенасочено унищожават държавата и народа”, казва Георги.

„Баща ми е честен и морален човек. Надявам се, че е само заблуден от тези хора. ГЕРБ нямат право нито да са във властта, нито дори край нея. Всяка вечер съм на протестите. На площада ме води гневът, че вместо да преследва беззаконието, прокуратурата се явява основен източник на бандитизъм. Борисов сля трите власти в една, а Шайката му задуши бизнеса и унищожи и без това рехавата средна класа в България. ГЕРБ прекрасно знаят, че колкото повече дребен и среден бизнес има, толкова по-малко ще са зависимите от управлението им. Целта им е да упражняват силов контрол върху цялото общество и тъкмо това ги определя като Хунта, а властта им като Диктатура. Трябват ни честни хора в управлението и свобода за дребния и среден бизнес“, споделя Георги Гърневски.

Ето какво още каза той: Работата ми е да подпомагам и консултирам дребния и среден бизнес, но вече почти не е останал такъв. Страшно е. За последните години имаме стотици хиляди фалирали бизнеси, десетки хиляди откраднати от хора от властта бизнеси… Има много бизнеси, които имат всички условия да растат, но се смаляват, заради целенасочени удари от държавата. Георги Гърневски коментира и хвалбите на Борисов за договорените средства от ЕС: „Парите са същите, както при предишния програмен период. И всички знаем в чии джобове ще потънат. Народът тия траншове не го засягат- те не са за него. Вижте цялото интервю във видеото под статията.

Вчера Георги Гърневски бе един от протестиращите, които спряха движението на кръстовището, известно в София като Аптеката – бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий, на 14-ия протест срещу Борисов и Гешев. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *