Синът на Ламбо се върна в лоното на православието, ще се жени в България

ВладиВладимир Данаилов се е отказал от досегашната си вяра и се е върнал в лоното на православната църква.

Това се случи след участието ми във ВИП Брадър. Погледнах се отстрани и осъзнах колко съм смешен и как хората не ме разбират. Явно Бог ми е дал изпитание, но после ми е посочил пътя към себе си.

Сега в САЩ ходя на православна църква, кръстен съм на 6 годинки и се чувствам щастлив с вярата си. Водя с мен и любимата си Виктория и я подготвям за сватбата, която мислим да направим в България в българска църква до една година.  Аз съм едно дете, Вики е осиновена, затова искаме да имаме много деца. Ако нашите не ни стигнат, ще си осиновим, категоричен е Владко.

Той издаде, че през годините, докато е бил в Америка, не се е чувствал изоставен от баща си. Стефан Данаилов винаги,  когато можел, пътувал до САЩ, за да се видят и да се погрижи за него. Плащал му и училищните такси и тези в колежа. Той е силен човек и няма да се предаде, въпреки всичко, което му се случи, твърди синът. Сега, докато бях в България, с него си говорихме много, но ние винаги говорим много и чудесно се разбираме.

Добро отношение към мен са имали и всичките съпрузи на майка ми, благодарен съм им.

Владко призна, че от ВИП Брадър са взели с Ирен 50 хиляди лева, защото са били третирани като един играч. 10 хилядарки отишли за данъци и двамата си разделили по 20. Аз си купих цветен телевизор и друго не ми трябваше. Повечето пари ги раздадох. Купих на един циганин конче и каруца, за да може да работи, на друг стара кола, защото имаше болно дете и съпруга, на трети помогнах да започне да учи. Купувах на бедни хора храна, защото се чувствам ужасно, ако видя гладен човек.

Зная, че баща ми е направил завещание, но то не ме интересува. С Виктория работим и сами се издържаме. Тя също не иска парите на осиновителите си, макар че много ги уважава. Ще се справим сами със собствените си ръце, оптимистично заявява Владко.

https://youtu.be/WUcCGufrd7Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *