Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синът на Ламбо се върна в лоното на православието, ще се жени в България

ВладиВладимир Данаилов се е отказал от досегашната си вяра и се е върнал в лоното на православната църква.

Това се случи след участието ми във ВИП Брадър. Погледнах се отстрани и осъзнах колко съм смешен и как хората не ме разбират. Явно Бог ми е дал изпитание, но после ми е посочил пътя към себе си.

Сега в САЩ ходя на православна църква, кръстен съм на 6 годинки и се чувствам щастлив с вярата си. Водя с мен и любимата си Виктория и я подготвям за сватбата, която мислим да направим в България в българска църква до една година.  Аз съм едно дете, Вики е осиновена, затова искаме да имаме много деца. Ако нашите не ни стигнат, ще си осиновим, категоричен е Владко.

Той издаде, че през годините, докато е бил в Америка, не се е чувствал изоставен от баща си. Стефан Данаилов винаги,  когато можел, пътувал до САЩ, за да се видят и да се погрижи за него. Плащал му и училищните такси и тези в колежа. Той е силен човек и няма да се предаде, въпреки всичко, което му се случи, твърди синът. Сега, докато бях в България, с него си говорихме много, но ние винаги говорим много и чудесно се разбираме.

Добро отношение към мен са имали и всичките съпрузи на майка ми, благодарен съм им.

Владко призна, че от ВИП Брадър са взели с Ирен 50 хиляди лева, защото са били третирани като един играч. 10 хилядарки отишли за данъци и двамата си разделили по 20. Аз си купих цветен телевизор и друго не ми трябваше. Повечето пари ги раздадох. Купих на един циганин конче и каруца, за да може да работи, на друг стара кола, защото имаше болно дете и съпруга, на трети помогнах да започне да учи. Купувах на бедни хора храна, защото се чувствам ужасно, ако видя гладен човек.

Зная, че баща ми е направил завещание, но то не ме интересува. С Виктория работим и сами се издържаме. Тя също не иска парите на осиновителите си, макар че много ги уважава. Ще се справим сами със собствените си ръце, оптимистично заявява Владко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *