Симона Пейчева ще вдига сватба, но не знае с кого

 Симона сълзиНа 30-я си рожден ден Симона Пейчева беше специален гост на Гала, а  от екипа на „На кафе“ я изненадаха с карти Таро да предскажат бъдещето й.

Картите показаха, че в скоро време Симона може би ще мине под венчило. Самата гимнастичка не отрече, че има гадже и даже се зарадва на предсказанието на картите.

Симона вече има син  от връзката си със своя приятел Горан. Двамата  обаче се разделиха преди години, всеки заради кариерата си,  но отскоро са в ренесанс на отношенията си. Не е ясно обаче дали двамата са се събрали или в живота на гимнастичката има нов мъж.

Освен нова любов, тъпани и сватбарски песни се очертава и нова работа за спортистката, която  сподели, че винаги е мечтала да бъде телевизионна водеща. Пейчева бе на екран  за кратко на предаването „Така го правят жените“ по BBT, като седна на мястото на моделката Петя Велкова. Точно затова Велкова бе махната от ефир.

Сега в предаването „И аз го мога“ Симона отново е на път да избута другите от челните места къде с умения, къде с лош късмет. Журито я съжалява, че е контузена и й подарява точки, а тези, които са в пряк двубой с нея често горят и отпадат от надпреварата. В  последния двубой с адреналинката Жана – гимнастика  на въздушни въжета, представянето на Жана беше по-добро, защото никога не е практикувала това, хвърли много усилия и показа много грация, журито даде повече точки на гимнастичката.

Повечето номера, които Симона избира в шоуто са акробатични, досега тя не е пяла и не е свирила на музикален инструмент. Пейчева хитро прилага уменията си от художествената  гимнастика. Вече се шушука упорито, че именно тя ще „И аз го мога“ и ще прецака другата най-добра и атактивна в шоуто – актрисата Яна Маринова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *