СЗО се обяви за Отмяна на Зелените Сертификати

Експертите на СЗО заявиха необходимостта от „отмяна или облекчаване на зеления сертификат“, тъй като същият не носи ползи, а в същото време продължава да допринася за задълбочаването на икономическата депресия и засилва социалния стрес в страните и техните общества, съобщи БНТ.

Световната здравна организация (СЗО) препоръча на лидерите на държавите да премахнат или облекчат международните ограничения за пътуване. Организацията подчерта неефективността на тези мерки, които бяха наложени с цел да се предотврати международното разпространение на щама Омикрон чрез забрана за пътуване.

Експертите заявиха необходимостта от „отмяна или облекчаване на зеления сертификат“, тъй като същият не носи ползи, а в същото време продължава да допринася за задълбочаването на икономическата депресия и засилва социалния стрес в страните и техните общества. Що се отнася до изискването към пътниците да носят маски, да предоставят данни от тестове за коронавирус или сертификати за ваксинация – такива действия трябва да се основават на предварителна оценка на риска и да не представляват финансова тежест за пътуващите, смятат от организацията.

Световната здравна организация смята, че не трябва „да се изискват доказателства за ваксинация срещу Ковид при международни пътувания като единствено средство или условие за влизане в страната“, смятат експертите и добавят, че достъпът до ваксини в света остава ограничен, а разпределението им е крайно неравномерно.

На десетото си заседание преди седмица комисията заключи, че Ковид продължава да бъде извънредна ситуация от международно значение.

КОМЕНТАРЪТ:

Невероятно! Явно група злонамерени антиваксъри, водени от Мангъров, са овладели СЗО! И превратът не се е случил днес, защото преди 2 дни официални представители на организацията признаха, че ваксините и бустерните дози не вършат почти никаква работа срещу Омикрон. Сега пък агитират зелените сертификати да се махнели! Живи да не бяхме! Абе, СЗО, вие чувате ли се какви ги плещите? Вие отнемате на ваксинираните кухи комплексари единственото доказателство, че са каймака на обществото. Вие хвърляте в депресия всички политкоректни конформисти на тази планета – 80 % от нейното население. А знаете ли колко измамници ще останат сега без препитание?! Всеки момент ще се надигне такъв вой, такава борба ще настъпи за връщането им от видни математици и изкуствоведи, че ефирът ще се изчерви и ще си запуши ушите.

А сега сериозно: Фалшивата Ковид-пандемия, ваксините срещу нея и Зеления сертификат са фашизъм и престъпление срещу човечеството, за което много, ама наистина много хора ще бъдат съдени и ще влязат в затвора. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. Прекалената загриженост към здравето на хората
    особено от депутати в парламента където ни ограбваха повече от 30 години е меко казано извратеност която само боцканите не виждат.
    Тези продажници от парламента са проводници на шепа алчни хора от световния елит, които впръскват отрова към наивно боцканите, за сметка на баснословни печалби. Дори със зануляването на световната икономика и обедняването на държавите, печалбите им стават още по съществени. Поколения ще бъдат осакатени, тепърва ще се виждат резултатите.

  2. БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ВСИЧКИ ОВЦЕ КИТО С ВРЪГЪ СИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ТРЪГНАХА СРЕЩУ РОДНИЯ БРАТ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ

  3. ЗелеВият сертификат, значи, бил неефективен и вреден. А коя от мерките които предложи СЗО от началото на пЛандемията беше ефективна и безвредна за хората, за бизнеса или и за двете. Няма такава или обратното – всички мерки бяха полезни и ефективни, но не за здравето на хората, а за да послужат като трансформационно събитие за голямото зануляване – „През юли 2020 г. в разгара на Covid пандемията Клаус Шваб и Тиери Малре издават книгата „Ковид-19: Великото зануляване“. Авторите задават въпроса: може ли Covid-19 да предизвика серия от дълбоки промени в организацията на обществото ни? И предлагат да се рестартира системата, да се въведе ред в глобалния ни дом.Някои по-проницателни анализатори наричат самия Covid трансформационно събитие.“- цитат на Калина Андролова.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *