СЕМ реже Нова заради ци*ите на Зорница Линдарева

Зорница цициСтотици оплаквания са заляли СЕМ след понеделнишкия лайф на ВИП Брадър, където бяха прожектирани кадри с голата Зорница Линдарева.

Моделката бе пусната в различни пози на разголване – как си съблича брузата и си маха сутиена, как стои буквално по ц*ци и пита мъжете харесват ли ги, как се размахва съвсем по организъм в преддверието на банското помещение и даже непукистката Албена Вулева е притеснена и я моли да се загърне малко, защото може да влезе някой. Но тук е баня, ходи се гол, твърди Зорница и люшка дупе пред огледалото, а после започва да се взира в гърдите си пред огледалото. Банята е тук, а ти си в преддверието, отчаяно се мъчи да я предпази Албена, която през цялото време стои по боди.

От телевизията се опитаха да прикрият най-интимните места на моделката със замазване на картината, но тя през цялото време се върти и подскача и много неща останаха открити.

Часът беше около 21,30. Децата още не са си легнали. Всички се насладиха на голите прелести на Линдарева, пишат ядосани родители. По закон подобни голотии се пускат след 23,30.

Това можеше и да не бъде показано, но предаването иска да си вдигне рейтинга с голи сцени, пишат други.

От СЕМ както винаги не бяха ни чули, ни видели, но след обществения ропот обещаха, че ще изгледат внимателно епизода и ще наложат солени санкции на Нова телевизия, ако е нарушен законът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *