Сватбата на Мария и с гурме в пет степени!

Мара Отварачката1Безбожно скъпо ще струва на семейство  Гущерови сватбеното тържество на единствения им син с избраницата му – фолкпевицата Мария.

Както всяка жена,  тя също  успяла да наложи своето и събитието да се случи в България.

Свекърът й искаше празненството да е в  тесен кръг във Виена, където ще са далеч от папараци и тържеството  няма да се превърне в сеир, но никой не го послуша. Мария успяла да убеди Християн , че трябва да се венчаят в столицата и да не се скъпят за тържеството. Певицата даже предложила  да помогне с някой лев от спестяванията си и  като поднови участията си по кръчмите, но да получи сватба като за кралски особи.

Менюто ще бъде невиждано досега 5-степенно гурме, тъй като Гущерови не искали да се излагат с традиционната мешана скара.

Едно от най-изтънчените ястия щяло да е рагу от омар с лингуини за 79 лв.,  другото американско говеждо от породата „Блек Ангъс“ за 65 лева и медальони от сърна, залети  със сос от боровинки за 45 лева порцията.

Част от гостите ще дойдат от родния град на Мария – Стара Загора , затова в хотела им били подсигурени стаи, от които най-евтината струва  100 евро на вечер.

За украсата на залата е нает професионален декоратор и почти всичко ще бъде украсено със сатенени панделки.  Като жест от супер елегантния хотел – младоженците ще бъдат настанени безплатно в апартамент с изненада – торта и скъпо шампанско.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *