Само от Короната няма да ви оставим да умрете!

Ние нямаме проблем с това, че умирате от рак. Наливаме милиарди за „откриване на лек срещу рака“, ама не сме го намерили още и… няма и да го намерим. Защото химиотерапията си е голям бизнес. Няма да го ликвидираме я. Пък вие си яжте отровените химизирани храни, живейте си в стреса, то си е ваш проблем.

Нямаме проблем да мрете от сърдечно-съдови заболявания. Ние ще продължаваме да ви продаваме и рекламираме храните, които ги предизвикват, ще насърчаваме начина на живот, който ги предизвиква. Пък вие сами си решавате какво да ядете и как да живеете.

Нямаме проблем и с това, че умирате от рак. Наливаме милиарди за „откриване на лек срещу рака“, ама не сме го намерили още и… няма и да го намерим. Защото химиотерапията си е голям бизнес. Няма да го ликвидираме я. Пък вие си яжте отровените химизирани храни, живейте си в стреса, то си е ваш проблем. Няма да забраним тези храни я! Че то си е голям бизнес! Пушете си цигарите и си мрете спокойно от рак на белия дроб и други подобни. Не можем да бутнем тютюневата индустрия, от която печелим трилиони долари, а пушенето си е ваш личен избор!

Диабетът също не ни е проблем. Такъв пазар на инсулин сте ни отворили, че…! Затлъстяването… ами и то си е ваш проблем. Ние ще ви насърчаваме към консуматорство, ще ви предлагаме мазна, висококалорична и крайно вредна ГМО-храна на всяка крачка, ще ви я тъпчем със захар и още мазнини да ви е по-вкусно, пък вие сами си решавате.

Но!!!! От короната няма да ви оставим да умрете! Защото ни е грижа за вашето здраве! Ще ви набодем с една течност за ваше добро, ама първо ще трябва да ни подпишете един ФИС (формуляр за информирано съгласие), за да ни освободите от всякаква отговорност ако се разболеете или пукнете. Да се знае, че всички рискове и последствия от нашия експеримент са за ваша сметка! Ако не щете доброволно, тогава ще ви „спасяваме“ доброЗОРНО! А ако не слушкате, рипате и се съпротивявате на опитите ни да ви спасим, ще ви отнемем правата- първо гражданските, а сетне и човешките. като за начало ще ви забраним да ходите на театър, няма да ходите на ресторант, няма да пътувате в чужбина, няма да приемаме децата ви в детска градина… А ако се наложи и ще ви уволним от работа… за ваше добро, разбира се. Виждате ли колко много ни е грижа за вашето здраве!

Абе, хора, изключете си телевизорите и си включете мозъците! Само така ще стигнете до правилните изводи и истинското познание за тази тежка манипулация. И ще разберете, че това което властта нарича „информация“ и „статистика“ и ежеминутно ви залива с него, всъщност е една помия от лъжи и манипулации, чиято единствена цел е да ви страхува, зомбира и да ви промива мозъка.

Да сте чували скоро каквато и да е новина на тема колко души умират ежедневно и ежегодно от рак, инфаркт, инсулт? Ще ви кажа – десетократно повече от тези, за които лъжат, че са си отишли от короната. Не си ли задавате въпроси? И ако не, не е ли време да започнете?

Автор: С. Боянова, фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *