Руски турист у нас няма да стъпи заради соросоидната помия по медиите и мизерията!

руски туристкиТова, което се случва  на геополитическата сцена ще даде  положителен тласък на българския туризъм, каза с усмихнат оптимизъм и почти тържествено министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя доста наивно отбеляза, че стабилността у нас ще накара руските туристи да се метнат презглава към нашите курорти. Дори прогнозира голям ръст в Пампорово и Боровец. Руснаците вече са нарамили ските и тичат насам. Дали? Явно министърката  прави сметка без кръчмаря.

Какво ще получат  у нас туристите?

Една омраза, наслоявана бавно и полека от добре заплатени соросоиди, които успяха с ежедневните си напъни да превърнат Русия от приятел във враг на България. Погледнете форумите и вижте колко помия се изсипва ежедневно върху руския народ и се създава впечатление, че е мнението на българския. И никой не знае, че шепа хора получават пари с шепи, за да настроят два народа един срещу друг.

Николина
Министър Николина Ангелкова

Едно лошо обслужване, с което сме пословични. Я дечица ще натровим в ресторант, я парното и климатиците няма да работят, я в съседния хотел ще правят ремонт и ще чукат по цял ден, я водата ще спре, я лифтът ще се повреди. Току що даже български ученици се оплакаха от условията. Спят наблъскани по пет в стая за 100 евро.

Едни претъпкани хотелчета, в които на много солени цени, се получават мизерни услуги.

Откъде идва бликащият оптимизъм на министърката не е ясно. За същите пари руските туристи могат да отидат в Хърватия, в Австрия, в Швейцария или Франция и да се почувстват като бели хора.

У нас вече продават апартаментите си. Усещат се нежелани.

Какво имаме да им предложим?

Високи цени и омраза.

Спосибо!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. ДАЙ БОЖЕ цялата Руска сган да се прокуди обратно
    в Сибир …….!!! Ако не , ние ще ги прокудим !

    • А ТИ ПЕДАЛ СОРОСОИДЕН ДАНО ОЩЕ УТРЕ ДА ОТИДЕШ НА ГОСТИ НА ОНЯ ГОРЕ…А СЛЕД ТОВА И ЦЯЛАТА ТИ РОДА ДА ТЕ ПОСЛЕДВА….ДА Е,А И ПЕДАЛА НЕДО,БАН….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *