Русия публикува преписка между Хънтър Байдън и Пентагона за БиоЛабораториите в Украйна!

2

Руското министерство на отбраната показа кореспонденцията на сина на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър със служители на Службата за намаляване на заплахите на Министерството на отбраната на САЩ и с изпълнители на поръчки на Пентагона в Украйна. Игор Кирилов, началникът на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на РФ, съобщи пред журналисти получената информация.

„Наличието на тези разговори е документиран факт, който се потвърждава и от западните медии. Съдържанието на писмата, с които разполагаме, показва, че Хънтър Байдън е изиграл важна роля в набирането на финансови средства за работата на тези лаборатории с патогени в Украйна. Той е осигурявал средства точно за тези програми на Black & Veatch и Metabiota“, заяви Кирилов.

Кореспонденцията показва, че истинските цели на Пентагона са далеч от научните. В едно от писмата вицепрезидентът на Metabiota заяви, че дейността на компанията ще бъде насочена към осигуряване на „културната и икономическа независимост на Украйна от Русия“. Много странно изявление като се има предвид, че Metabiota е медицинска компания, каза Кирилов.

По-рано на 30 март генерал-майор Игор Конашенков, говорител на руското министерство на отбраната, заяви, че руски експерти са идентифицирали лица – американски граждани, участвали в създаването на компоненти за биологични оръжия в Украйна.

Въпросните лица са служители на Министерството на отбраната на САЩ, а друга една група от тях работят в основни фирми-изпълнители на Пентагона, пряко свързани с Байдън-младши.

На 22 март британското издание Daily Mail публикува документи, потвърждаващи, че синът на американския президент е участвал в биологични проекти в Украйна.

Писмата, изтекли от личнияя компютър на Хънтър Байдън, показват, че той е помогнал на Metabiota, медицинска компания, работеща с изпълнителя на Пентагона Black & Veatch по изследване на смъртоносни патогени, да спечели многомилионен договор с правителството на САЩ. Беше отбелязано, че Black & Veatch е построила редица биолаборатории в Украйна за „изучаване на инфекциозни агенти или токсини, които могат да се пренасят по въздуха и да причинят потенциално фатални инфекции“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС УКРАИНСКИ ФАШИСТИ ЕМИГРАНТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *