Русия: Потвърди се, Военните обекти на НАТО в Украйна са маскирани като биолаборатории

2

Комисията за парламентарно разследване на дейността на биолабораториите на САЩ получи пълно потвърждение, че зад 40-те американски биолаборатории в Украйна се крият военни обекти на САЩ и НАТО. Това заяви съпредседателят на комисията, заместник-председателят на Държавната дума Ирина Яровая, по време на заключителното заседание на комисията в сряда.

„Нашето разследване напълно потвърди, че става дума за военни съоръжения на САЩ и НАТО, създадени в Украйна под прикритието на биолаборатории“, заяви Яровая, цитирана от пресслужбата на Държавната дума.

Според Яровая, докато разполагането на военни бази на НАТО на територията на суверенни държави извън военния им съюз „изисква сериозен контрол“, то със „създаването на военни биологични лаборатории като прикритие за базите си, САЩ са заобиколили всички международни споразумения“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Кафа от хроникьори на историята. Или избивайте сатанистите, или избийте нас и се прегръщайте с дявола и британоварварското племе.Бля-бля-бля-бля…..

  2. Слушам балонът с хелий – маркоФ заявявайки, че не може да бъдем зона на мира и да правим протести и да чакаме мир, след като продаваме оръжия…..
    Някой да обясни на този тюлен на правдата, че не протестиращите и народа праща оръжията, а неговите господари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *