Русата Златка Крие Дома си от Страх! Виж Тук:

Златка РайковаРусата Златка призна пред гостите си в „Черешката на тортата“, че ги е поканила в чужд дом.

Достатъчно клюки чета за себе си из жълтата преса! Не искам да показвам къде живея, тъй като папараците ще се хвърлят отгоре ми като лешояди, каза плеймейтката. Ще разнищват всяка възглавничка, всяко перденце. Омръзнало ми е да чета нелепици за себе си. Най-ужасното, което прочетох беше, че съм болна от СПИН. Тогава и родителите ми се изплашиха. Едва ги успокоих.

Гостите я попитаха защо не води дела срещу клеветниците, но тя махна с ръка и обясни, че не си струва. Такива дела се водят по пет години и накрая, ако изобщо ги спечелиш, парите за адвоката са повече отколкото е обезщетението, призна тя. Явно от опит.

За учудване на зрителите обаче, се оказа, че Златка наистина може да готви и го направи сама. Другите участници ползваха помощници и то истински готвачи. Златка се задоволи да вземе рецепти от свой близък и да ги изпълни с невероятна прецизност и усет към подреждането на продуктите. Тя даже готви пред гостите си, за да е прясна храната, а не като останалите, които режеха салатите още по обед и поднасяха хербарий!

Най-вероятно Златка искаше да скрие не само дома си, но и човека, който е до нея. Едни твърдят, че се е разделила с младия боец Георги Валентинов, а други –  че връзката им продължава. В предаването тя показа и че не я издържат мъже, а има собствен бизнес. Произвежда дрехи, нейна лична марка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *