Румен Радев Удари Рекордните 79 % Одобрение! ГЕРБ Вие на Умряло! Вижте Защо:

Президентът Румен Радев постави рейтингов рекорд по одобрение, като буквално отвя всички политици в цялата българска история.

Само десет дни след като започна мандата си, той вече събира 79 % процента одобрение. Данните са от експресно телефонно проучване на агенция „Галъп интернешънъл“и няма как да са манипулирани, тъй като у нас социолозите „отпускат допълнителни проценти“ само срещу сериозно заплащане от някоя политическа партия. Но в случая пряко заинтересована от подобен резултат политическа сила няма.

Оказа се, че Радев е спечелил българите първо с избора на служебно правителство. Три четвърти от анкетираните одобряват избора на проф. Огнян Герджиков за премиер. Той е компромисна личност и е независим. Името му се свързва само с НДСВ, но царистката партия отдавна е политически труп и няма как да влияе на решенията му.

Широкият политически спектър, от който са избрани министрите, също илюстрира надпартийността на Радев и желанието му да бъде обединител на нацията. Всеобщото мнение е, че той е съставил кабинет от добри експерти, като не се е ръководил от политическата им принадлежност и ги е подбрал единствено на база личните им и професионални качества.

Това разяри ГЕРБ! Борисов реагира като ужилен и моментално изтегли зам.-министрите си от служебния кабинет- акт на злоба и безсилие, който веднага прибави още точки в кошницата на Радев.

Първото международно посещение на новият ни държавен глава в Брюксел му донесе още позитиви и уважение. 3/4 от българските избиратели оценяват с възторг поведението на Радев там. Президентът ни не отиде като досегашните политици да прави чупки в кръста и да декларира колко лоялен член сме на ЕС. Той показа на еврочиновниците, че България повече няма да се държи като бедна, предана и безмозъчно-сервилна слугиня. Напротив! Румен Радев постави картите на масата и заяви, че иска „брюкселци“ да се държат към България като към пълноправен член на съюза. А това включвало да получим европейско финансиране, за да пазим границата с Турция от бежанците! И още: ЕС да бъде така добър да помогне на държавата ни да се измъкне от последното място по всички показатели. Президентът ни настоя и да се обърне внимание на икономиката на страната ни към повишаване на доходите, които са унизителни на фона на останалите държави-членки.

На българския президент не му мигна окото и още в първото си интервю в Брюксел засегна въпроса за санкциите срещу Русия, като запита какъв е смисълът им. Той твърдо заяви, че те са досринали българската икономика и не са в интерес нито на държавата, нито на народа ни. И недвусмислено даде да се разбере,  че от сега нататък външната политика на България ще се формира в София и ще се отстоява навън, а не обратното, както беше досега!

Сондажът на „Галъп интернешънъл“ регистрира висока степен на повишаване на рейтнига на президента веднага след връщането му от Брюксел. Харесат го дори избиратели, които са гласували за Цецка Цачева.

Те осъзнаха, че Цачева щеше да посети Брюксел в същата надупена поза като ментора си Борисов и нищо в българската политика нямаше да се промени. А сега промените вървят със скоростта на експресен влак, но не от закопаното ни БДЖ.

За десет дни Радев не само успя да състави едно от най-балансираните правителства, не само отиде до Брюксел и твърдо заяви волята на  България, но и наложи първото си вето!

Шах с пешката и мат! Той отмени закона за концесиите, който бе приет дни преди ГЕРБ да сдаде властта и то със съмнителна подкрепа в парламента. Президентът се аргументира, че законът създава предпоставки за субективизъм и корупционни практики. Той позволява и на местните и софийските феодали да разполагат в срок от 25 до 35 години с печеливши дейности, да взимат на концесия плажове, язовири, предприятия във всички сфери на икономиката и обслужването и да печелят, без да могат да бъдат пипнати от което и да е следващо правителство. Ветото му беше широко подкрепено от КНСБ, КТ „Подкрепа“ и няколко партии и получи взривоопасно висока подкрепа в социалните мрежи.

Последва неизбежна реакция от ГЕРБ, които нададоха вой като прерийни вълци.

От снощи насам те облъчват хората по всичките си слугински медии, че Радев бил популист, че щял да навлече на България глоби от ЕС и искане на неустойки от самите концесионери и че целта на новия ни президент била да станем непривлекателни за инвеститорите.

Народът обаче много добре знае, че не друг, а фирмите на ГЕРБ са се окопали на сладките концесионни местенца, откъдето правят немъчени пачки пари, с част които се отблагодаряват на Борисов като ги наливат в предизборните кампании на ГЕРБ. Народът знае, че мафията ГЕРБ е заела плажове, паркове, сметоизвозване, договори с общини, всякакви концесии… и получава пари направо от държавата. Тоест от нашите джобове.

И затова в момента само от Борисовата партия вият като сирени, а придворните им журналисти пишат апокалиптични статии.

Но по този начин само вдигат рейтинга на Радев, понеже в момента той е единственият, който не работи за джоба си, а за България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

9 коментара

    • Браво на какво?????
      Нали той трябва да е президент на всички Българи!!!
      Нали той не беше издигнат от БСП!!!
      Не разбирам защо червените се радват!!!
      Правителството също не е ваше!!
      НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ?????????????????

      • А ти що беснееш?
        Нали загубихте? Защото НИЕ, работещите, които сме останали тук, не обичаме да ни крадат!

      • А вие защо злобеете ?
        Радваме се ,че най после някой да заработи за България .

      • ЗВЯР ЛИ СИ, МИШОК ЛИ СИ, НЕ ЗНАМ ! ПОНЕ ДА ТИ КАЖА ПОГОВОРКАТА “ НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ, ВАЖНО Е ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ „.МНОГО СА БИЛИ МЪДРИ БЪЛГАРИТЕ…..ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ !НАДЯВАМ СЕ ДА СИ РАЗБРАЛ.

  1. Сега, ако вземе да накара доскорошните полит-тарикати да си платят за золумите, дето са правили до сега и няма да може да се измъкне от това да го избират за президент.

  2. Ако и тези, които сега дойдат на власт, продължат системата на кражби и корупция – мисля, че ще им е за последно на нещастниците.
    Хадявам се Радев да не е от тях.

  3. Трябва да си абсолютен тапунгер,ако не разбираш какво прави президента за България-опитва се да издигне отдавна смачкания и авторитет.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *