Румен Петков си купи супер луксозна къща в Испания за 1,5 млн евро

Rpet Полека-лека започваха да изплуват шокиращите далавери на хората, управлявали България от името на Тройната коалиция до миналата година.

Срещащият се с оперативно интересни лица и пикаещият във фонтаните бивш министър на вътрешните работи Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта. Успял е да спести достатъчно милиончета, за да си купи богаташка къща с няколко спални и кипро паркче в любимия град на Камата – Барселона, научи www.skandalno.net. Според наши информатори, Петков броил 1,5 млн евро за „малкия“ си палат.

Изгоненият от Тройната коалиция МВР министър не си е губил времето, макар че не изкара цял мандат като полицай №1 на държавата България. Ясно е, че сал една министерска, още по-малко – депутатска заплата, за такава крупна и далновидна инвестиция не стигат. Не е ясно комисията „Кушлев” дали може да стигне чак до casasБарселона. Но пък срещите с оперативно интересни лица от калибъра на „братята” Галеви очевидно са много, много полезни.

Информацията за сладката придобивка на Румбата на Иберийския полуостров постъпиха от червените редици. Някои обясняват изскачането на подобни новини напоследък с безмилостната борба за лидерство в столетницата БСП. Това, за българската псевдодемокрация, е нещо много логично и доказано от живота – всеки клепи другарчето си без да му трепне окото, стига да има келепир от това.

Но истина е също така, че политиците в България масово забогатяват рязко, видимо и с размах. И Румен Петков не е изключение в това отношение. А е ясно, че без корупция това никак, ама никак не може да стане.

Има безброй недостатъци и едно нещо – ама наистина много хубаво, в българската псеводемокрация от последните двайсетина години. Това е смяната на мандатите. Къде по-рано, кога според предвиденото от закона, но мандатите свършват. И тогава с гръм и трясък лъсва голата истина за крадливите ни политици. Нещо, което всички си го знаем, но не и в детайлите, за хората, които се чувстват като хванати от Господ за шлифера, докато са на власт. И се самозабравят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. А, щом всички го знаем, защо се търпи подобно нещо? Защо тези, които са на постоете да разследват и наказват подобни индивиди като Петков, Бисеров, и останалите от Лапачите, не си вършат работата като хората, ами тия изнесоха милиарди от тук безнаказано? Защото май са със същият манталитет, като тоя ченгеджийски връзкар? И ние чакаме Петков да лови престъпността и да я наказва? То се вижда как я е лоил…бая са му налели по сметки…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *