Роджър Уотърс: Забраниха ми да свиря в Полша, защото казах, че не Путин разрушава Европа

Основателят на Pink Floyd Роджър Уотърс: Най-доброто нещо, което им се е случило през последните 10 години, е войната в Украйна. Ето защо те позволяват тя да продължава и полагат неистови усилия да я палят и разпалват – защото наистина e добра за бизнеса им. Част от бизнеса им е да печелят пари от войната, да произвеждат оръжия, да ги продават на хората и да печелят от това. Защото не вие или аз, не обикновените хора инвестираме във военната индустрия. Това са хора с много пари. И те печелят много добре по време на война.

А другото им голямо усилие е да убедят хората, които не могат да си платят сметките в края на месеца и остават без дом, че вината е на руснаците, че вината е на Путин, че той е „Хитлер“ и че той е този, който напълно е разрушил Европа и е съсипал живота на всички, че той е причината за това. А той не е. Ето защо ми забраниха да свиря в Полша – защото казах всичко това публично.

Писах отворени писма с призив – хей, момчета, трябва да започнете дипломатически преговори и да прекратите тази война, защото това е най-лошото, което може да се случи. Освен това е изключително опасно. И Русия, и вие имате ядрени оръжия. И те ще ни убият всички.

Ние сме напълно контролирани от пропагандата за войната в Украйна и „Хитлер“ Путин. Това е, върху което всички трябва да се съсредоточим. Защото няма значение какви са правата ви, защото тези, които ни манипулират, че Путин е „Хитлер“, всъщност са голямото зло и ако един ден избием всички руснаци, ще тръгнем да избиваме и всички китайци, защото те са следващите в списъка. За това става дума в цялата тази работа, за това е и темата Тайван, с която неспирно ни облъчват. За това ни манипулират постоянно през техните медии, а Нанси Пелоси летя там, до този „препъни камък“ за китайския лидер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Велики сте, Pink Floyd!
    Отдавна прозряхте матрицата с Тухла в стената!
    Историята ще ви запомни!
    Велики!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *