НЕВЕРОЯТНО! 5 милиона души харесвали Бойко Борисов!

Нечуван рекорд от близо пет милиона харесвания  във Фейсбук е  поставил премиерът Бойко Борисов.

С тази новина рано-рано ни разсъни пиарът му Севдалина Арнаудова, а медите я подеха като най-важната в държавата.  „Догони го, ако можеш :))“ написа още Арнаудова и си свърши работата за деня, а придворните сайтове от вълнение объркаха даже името й.

Народът онемя, а някои си сложиха очилата да видят правилно ли са разбрали.

Оказа се, че всъщност на страницата си Борисов  прелива всеки ден от съобщения и снимки какво е направил през деня с кого се е срещнал и какво му е казал. Има и видеа с приказки с този и онзи, а с Макрон цели филми, първи копки, лентички и каквото се сетите.

А петте милиона харесвания не означават, че такава е бройката българи, които одобряват премиера, а просто група върли фенове и клакьори, които дежурно висят в страницата и лайкват всяка публикация. А защо не и тролове, които в свободното си от ехидни постове време и обиди срещу инакомислещите, да му удрят задължително по някой лайк, защото трябва да си изработват заплатата?

Има и една дежурна безплатна група натегачи на държавни постове, или шефове на фирми, за които част от дневните задължения е да се подмажат на премиера. „От мижитурка и слугинаж, треперещи за държавните си службички какво може да очаквате?“ – пише възмутено Росица Симеонова, а Пламен Сотиров пита някой отчита ли негативните коментари, или направо ги забърсва с гъбата.

Премиерът има 191 054 последователи.  Е, добре! Не всички държавни чиновници са се наредили на опашката на блюдолизничеството. Някои ги е досрамяло.

Но пък феновете нямат стигане. Ето какви постове ни е дала за пример и поука г-жа Арнаудова.

„Няма друг такъв държавник от новата история на България!“ ,  „Невероятно топло посрещане на Макрон направихте, г-н Борисов, просълзих се!“, “ НЕВЕРОЯТЕН СТЕ!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СТИГНЕ!,  „Велик сте г-н Борисов – ПОКЛОН”. „ Вие сте  най-уважаваният български лидер в Европа!“ „Браво, г-н Премиер, вие доказахте за пореден път доказахте, че сте истински  родолюбец и политик!”,  „ Вие сте вечният двигател на държавата и ние сме с Вас, защото обичаме България !!!”.

Да цитираме ли още?

Или няма смисъл?

Да цитираме ли какво пише в другите сайтове под всяка новина за Борисов?

Пак няма смисъл.

Всеки знае какво пише и може да го види с очите си.

А на нас не ни излиза нещо математиката. 5 милиона души харесват премиера, според Фейсбук, а според социологическите агенции той има 30 процента одобрение.

Излиза, че или в България живеят 15 милиона души, или има нещо много сбъркано в цифрите.

Но карай да е весело!

Щом премиерът си вярва, че го харесват, кои сме ние, че да му разваляме радостта?

ОСАННА!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

10 коментара

  1. Ма той толко глупости плещи че ако намери 4-5 идиота и натегачи да ги харесат, те ти 5 милиона харесвания! (:

  2. Аааааа! Най-после стана ясно как взема и изборите. Гласуват 5000 и стават 5 милиона:))))))))))

  3. Щом фейсбука е критерий за одобрение на лидерство, значи добре сме я втасали. Няма нужда ЦРУ, Мосад,
    МИ5, КГБ, да шетат напред назад да слухтят–във фейсбука всеки си казва всичко, а се и показва всичко. Що за манталитет на мин.председател да се занимава с фейсбук. Ами няма смисъл да събира правителството си на заседания–чрез фейсбука ще им разпорежда, и чрез фейсбука ще отговаря на всички въпроси. Някога изповядането е ставало на ухото на
    ,,свещенника,,–сега има фейсбук. Цялата простотия е на показ. Ама приказката,че във всяко зло има добро,
    много добре пасва в случая с фейсбука. Ако не познаваш някой добре, от фейсбука ще го разучиш.

  4. Какъв смях! Значи всички деца над 3 години са се включили в това „харесване“ и всички пенсионери! И няма нито един, който да харесва някой друг! Ееееее, ама даже си вярват!!?? Хахахах….!

  5. Севдалина скромничи! Поне 50 милиона Го харесват! Такъв Вожд и Политик от планетарен мащаб де ще се намери другаде? Скоро ще засенчи всички с рейтинг над 100%! Ще видите вий тогаз! Тва Путин, тва Тръмп, тва Меркелица ще му дишат праха, ама ще е късно! Ще почнат да го викат за съвети и помощ, а телефонът му ще се запали от СМС-и и обаждания, а София ще стане Ню Вашингтон и Ню Москва, а тия два града ще се преименоват на „стари“ такива (това по Илф и Петров!). Накратко, с такъв Вожд и „учител“ ни чака блестящо бъдеще в международен план! И от близо и далеч ще идват чужденците да питат как, аджеба, се строят такива пътища, дето издържат цели шест месеца, и как се строят стадиончета и спортни площадки в села с по петнадесет 70 годишни жители и как се живее в ЕС с африкански заплати…

    • Не е Севдалина а Станислава!!
      Явно сте толкова късогледа,че не виждате явно нищо, а като папагал отговаряте на всичко с негативизъм!!!
      Държавата е във възход и това явно Ви дразни много,защото едно дясно управление го постига!!
      А Станислава-ако наистина това и е името,за което много се съмнявам,гомна да яде и то с черен пипер!!!!

      • Севдалина е говорителката на Борисов, Чиче, сложи си очилата!

  6. ДА. Ако врой част от мъртвите …. не се споменава за какви души става въпрос – живи или мъртви , в контекста искам да кажа – тези които застават зад него сляпо са мъртви души …

  7. Вижте на къде гледа.Хората които му вярват отдавна са в отвъдното.

  8. За всяка социална мрежа има апликации, където можеш да платиш и да получиш фейк лайкове. Facebook не прави изключение. Ама като има кой да вярва на лайкове…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *