Рекорд! Люси Иларионов Свали 70 килограма! + СНИМКИ

ЛюсиПриятелите на Люси Иларионов просто не могат да го познаят.

След операцията в Турция, при която той стигна до крайност, като изряза стомаха си, той се подложи на зверска диета, която се наложи да пази, тъй като храната няма къде да отиде… И вече няма и следа от въздебелия и задъхващ се от тежестта си режисьор.

Люси почти се е избавил и от най-трудно топящата се част от тялото –  гигантското шкембе, което влачеше с кански  мъки, а закръглените му някога бузи, са хлътнали навътре.

Люси вече  е свалил над 70 килограма и му остава още малко, да достигне мечтаното тегло! Затова строго се придържа към диетата  и продължава битката с излишните килограми.

Фотоси, разпространени в социалната мрежа  показват невероятните резултати, които Иларионов е постигнал с мъки, воля и инат. Той е не само по-слаб, но и изглежда доста подмладен и енергичен.

В момента старите „парашутни“ дрехи на режисьора висят по закачалките в дрешника и той вече за втори път сменя гардероба си.

На снимките си вижда как Люси избира дрехи от моден бутик.

На ред е и втората голяма крачка в живота му – сватба и деца!!!
Чалга-режисьорът вече предложи брак на дългогодишната си половинка Ани и двамата смятат през лятото да вдигнат тежка сватба. Дотогава Люси ще продължи да сваля последни излишни мазнинки, за да е строен и красив в най-важния си ден.

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ДЕБЕЛА СВИНЯ- ТОЛКОВА ВАЖЕН ЧОВЕК ЛИ Е. СВАЛИЛ 70КГ, АМИ КАТО СЕ Е ОСТАВИЛ ДА СТАНЕ 200КГ И 70 СА МАЛКО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *