Ревнивец преби 84-годишен мераклия, задявал жена му

полиция84-годишен селски Дон Жуан бе пребит от бой от 44-годишен ревнивец.

Трагикомичната случка  се разиграла в Котелското  село Градец на 22 декември привечер.

84-годишният Т. М. бил известен с това, че непрекъснато задявал чуждите булки, тъй като неговата отдавна била почнала. Коцкарът ходел подир жените и им пускал ръка, или им подхвърлял неприлични реплики, а понякога успявал и да уговори някоя срещу няколко лева да посети къщичката му.

Той бил хвърлил око на младичката жена, с която 44-годишният  М. К. живеел на семейни начала и много я ревнувал. Това обаче само вдигало адреналина на дядото и разпалвало мераците му. Във фаталната вечер засуканата булка се въртяла из двора и шетала, а дядото подхвърлял закачки и мятал реплики колко е хубава и какво ще й се случи, ако му падне в ръчичките. Тя не обръщала внимание на дядото, но това не му правело впечатление и той продължил дебелашки да я ухажва.

На така наречения й съпруг му прекипяло. След като направил забележка на мераклията, но другия не млъкнал, Отело грабнал тухла  и го ударил по главата. Местният Дон Жуан се свлякъл на земята и се наложило да викат линейка да го свестява.

Лекарите обаче установили, че раната е сериозна и го прибрали в болницата, където в момента дъртият меракия лежи с опасност за живота. Изплашеният нападател се опитал да се укрие, но от полицията го намерили след час и го задържали.

Защитавах честта на жена си, не може този дъртак да дрънка мръсотии на жените ни, разказал побойникът.

Във видно ромската разправия всички застанали на страната на мъжа и разказали, че дядото тормозел всички жени, даже малките момиченца. Но никой досега не посмял да му се опълчи.

Побойникът остава в ареста,  по случая е образувано задължителното досъдебно производство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *