Разкриха го: Борисов е Най-Едрата Риба в „АпартаментГейт“: Крие втора Луксозна Къща в Банкя! От 10 г. „забравя“ да я Декларира! Ще си поиска ли сам Оставката!?

Втора огромна тузарска къща, собственост на премиера Бойко Борисов в Банкя оглави и без това вече въздългия списък от луксозни имоти на висши кадри на ГЕРБ, популярен „АпартаментГейт“. Къщата с площ от 138 кв. м. се сдобива с акт 16 през 2009 г., когато стопанинът й вече е министър- председател – първи мандат. От тогава до ден днешен обаче Борисов не е включвал този имот в нито една от годишните си декларации пред Сметната палата.

Къщата е построена на терен, който се намира в съседство с бащиния имот на Борисов (за който премиерът до вчера твърдеше, че му е единствен). Парцелът за втората луксозна къща на Борисов е закупен от братовчед му Радослав Иванов през 2007 г. (Същият братовчед, с който Борисов уж не си говорел от 30 г. и даже го бил… но пък му поверил охранителния си бизнес с „Ипон“… а в замяна „битият“ Ради купил на любовницата на Бойко къщата в Барселона за 1.5 млн. евро.) Та, същият този братовчед, чийто лик палаво, весело и прегърнато наднича от общи снимки с Борисов през 2017 и 2018 г. купил парцелът, върху който сега Борисов е вдигнал луксозната си банкянска Хасиенда № 2. А на чие име е този имот личи от нотариалният му акт, любезно предоставен ни от сайта за разследвания „Биволъ“ – на Бойко Методиев Борисов. Строежът на къщата започва през 2008, когато Борисов още е кмет на София, а от 2009 г. е с издаден акт 16. Това разкри журналистът Атанас Чобанов от „Биволъ“.

„Премиерът Бойко Борисов е върхът на „АпартаментГейт“, категорична е Елена Йончева. Опитът му да се измъкне „сух“ от имотния супер скандал с глупавото оправдание, че не ходел на гости на подчинените си и затова не знаел кой в какъв апартамент живее, се срина с гръм и трясък. А с това и обещанията му, че ще се разправи безпощадно с всеки провинил се свой подчинен. Защото с разкритията за този имот, както и за къщата му в Барселона, става безпощадно ясно, че преди да уволни който и да е от корумпираните си министри, трябва да уволни първо себе си. А съветът на Skandalno.net към премиера е да си припомни скорошните свои думи, че „в това да си подадеш оставката няма нищо лошо, а напротив – действа пречистващо“. Така че, хайде, драги ми Борисов – действай и дай пример на останалите корумпирани боклуци около теб!

Но покрай тази афера има и нещо друго: Вече втори ден Борисов, както и слугинските му медии, оглушително мълчат за разкритията на Йончева за премиерския братовчед Радослав Иванов, който управлява целия бизнес на Борисов, откакто последния е в политиката. Оказа се, че след като става кмет на София, Борисов е направил няколко изключително скандални заменки с роднината си, с когото по принцип от 30 години не си говорят. Така например Радослав Иванов получава апетитен терен на изключително комуникативно място за строежа на огромен жилищен блок в столичния ж.к. Люлин, като заменя този топ терен за… панелна боксониера от 34 кв. м. в Ботунец (на две туби бензит от София-б.р.).

„Българските медии се конкурират коя първа НЯМА да интервюира братовчеда Ради“, написа не без доза ирония днес в социалните мрежи четвъртия в евролистата на БСП и бивш съветник на президента Радев – Иво Христов.
Освен няколко изгодни заменки, братовчеда на Борисов започва да изкупува евтини терени на килограм в село Иваняне, а успоредно с това агресивно изкупува и имотите около къщата на премиера в Банкя. Името на Радослав Иванов изплува около скандала с къщата в Барселона, за която се оказа, че е купена с пари (1,7 млн. евро), преведени от офшорка на Радослав Иванов към любовницата на Борисов, Борислава Йовчева.

И на фона на тежко-разломните корупционни разкрития около самия премиер и най- близките му хора от управленската шайка, социологическите агенции най-нагло, неадекватно и силно платено продължават да дават лек превес на ГЕРБ срещу БСП (агенция „Тренд“ 31,5% за ГЕРБ срещу 30,4% за БСП). Други дори днес дадоха 2 % преднина за ГЕРБ. Нищо че с толкова партията на Борисов водеше и преди избухването на поредицата от погромни скандали „СуджукГейт“, „КумГейт“, „ОградаГейт“, МагистралиГейт“, „БановГейт“ „АпартаментГейт“ и „Къщи за гости Гейт“, а сега и „ПремиерГейт“. От прогнозите на тези агенции излиза, че всички тези гейтове не са повлияли и с микрон върху народната любов към Премиера-Слънце и безупречното му управление.

Вариантите са два: или агенциите лъжат, защото са парично напомпани от властта. В този случай ГЕРБ ще се надяват на ниска избирателна активност, за да могат ефективно да фалшифицират вота. Така изборната им „победа“ ще съвпадне напълно с лъжливите прогнози на агенциите. И… няма лъжа, няма измама- победата е наша“.

Има обаче и втори вариант: Агенциите не лъжат, а българите наистина харесват ГЕРБ. Не се впечатляват от корупцията сред управляващата ги върхушка, позволяват й да ги граби и не виждат нищо лошо в това. За съжаление, този вариант също не е за изключване, като се има предвид, че вече 10 години народът ни, като покорно добиче, безмълвно приема и търпи изтезанията и дерибействата на една мафиотска сбирщина нискочели мръсници. И вместо да се надигне гневен и страшен срещу тази непозната в най-новата ни история злина, същият този народ бяга. Безгласно, без съпротива и безследно. С коли, с автобуси, през Терминал-2 народът ни отича на запад без надежда за завръщане. А България умира тихо!

Едно ще стане ясно на 26-ти май в неделя. И то е ще продължи ли своето съществуване сайтът ни Skandalno.net… след 10 години вярна, отчаяна, революционна борба срещу фашистко-мафиотската сган ГЕРБ, която обсеби и открадна родината ни. Изборите на 26 май ще са крайъгълен камък за нас, редакционния екип на Скандално.нет, но и тест за вас, българи. 10 години, всеки ден пишехме истини срещу Диктатурата и плащахме скъпа цена за лукса да се наречем свободни в една несвободна страна… с едничката цел да сме ви опора, въпреки репресиите срещу ни. Затова: 26 май! Опровергайте поета, взривете подлия ход на историята и докажете, че сме народ, а не мърша! Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

7 коментара

  1. Браво, Скандално!!! Страхотна статия! Долу хунтата ГЕРБ! Ще гласувам за БСП за да смъкнем мръсното копеле Борисов- Българоубиеца!

  2. НАРОДЕ НЕ СЕ КРИЙ НЕ БЯГАЙ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ СИ ЧУЖД КАКВОТО И ДА РАБОТИШ СИ НИСКО ПЛАТЕН РОБ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ МАСОВО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП ДА ЗА ДА СПАСИМ РОДИНАТА ОТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ КОИТО ПИЯТ КРЪВТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛИ МАРИОНЕТКИ НА СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ НАТО ЕС САЩ ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ И ПРОКУДИХА ДЕЦАТА НИ ДА ИЗХВЪРЛИМ УБИЙЦИТЕ ГЕРБ ЗАВИНАГИ ДА ВЪРНЕМ ИСТОРИЯТА НИ И ДА ПРЕГЪРНЕМ РУСКИТЕ НИ СВЯТИ БРАТЯ

  3. Гласувайте за БСП! Да изхвърлим ГЕРБ и Б.Борисов на бунището на историята и никой да не си спомня за тях.

  4. П.П. Преди да отидат на бунището, да бъдат яко разследвани и да ги облекат в раирани костюми.

  5. Трябва просто „“Френска Революция..““ с бесилки пред парламента и Министерски съвет..

  6. Страхотни сте, Скандално.нет!
    Аз не познавам човек, който да не е отвратен от ГЕРБ, същото се вижда и навсякъде във форумите.
    Познавам много хора, които по никакъв начин не мога да ги убедя да гласуват. Не ги интересува ЕС, мразят всички политици. Хората просто не вярват в никого!
    Така, че категорично – ако и тоя път ГРОБ спечели изборите, то ще е с фалшификация. Това и ще е искрата, която ще взриви народния гняв, така че със сигурност на гробокопачите не им остава дълго да дерибействат.
    А ако успее и Кьовеши… а дано!
    А тези, които не проумяха да тоя момент, че ножът е опрял до кокала на българите и отказват да се разходят до урните, си заслужават мизерната съдба!
    ГЛАСУВАЙТЕ БЕ, ХОРА, ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ГРОБОКОПАЧИТЕ НИ?

    +

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *