Разкритие: Глобалното правителство заложи на Румен Радев, Борисов и Хунтата му са – Аут!

С управлението си като президент Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното споразумение на Кралския политически елит и техните банки. Въпросната организация е дядото на днешното Западно Глобално правителство. Началото му е сложено през 1760 година от банковата империя на Ротшилд. Оттогава се счита, че работи и властва Световното правителство. Тръмп е нарушил поне няколко от основните правила на тези западни властелини на света в сянка – не тръгвай срещу конституцията, никога не заставай срещу институциите, никога не заставай директно срещу гражданите (индиректно може и даже често е задължително).

Правилата изглеждат демократични, но само на първи поглед. Всъщност те са създадени единствено за да се развива бизнеса на супербогатите и да нарастват печалбите им. За тази цел на Глобалното правителство е разработило една измамна дъвка за широките народни маси, наречена „граждански права на населението“ – за да се упоява плебса и „да не пречи на добрия климат за правене на пари“.

Бойко Борисов си е въобразил, че вече е част от световния елит, западен по произход, въпреки че същите са го наели за прост слуга. А че Борисов се има за много приближен на световното правителство, нямайте и съмнение. За пореден път го показа и подчерта в четвъртък, когато нахлу на брифинга на Щаба за коронавируса и произнесе поредния нервен монолог с преобладаващи нападки срещу президента Радев. Президентът казал, че премиера е ортак с Пеевски и Борисов е бесен. Похвали се също, че много чужди държавници са му приятели и му се възхищават.

Крайно време е някой от щедро наплатените съветници и пиари на Борисов да му каже, че Радев се дипломира през юни 2003 година с отличие като магистър ”Стратегически проучвания” след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж ”Максуел” в Алабама. Радев завършва първи по успех сред чуждестранните студенти и 13-ти сред всички общо 260 обучаващи се избраници.

„Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво“, пише в дипломата на българския държавен глава.

По-рано през 1992 г. в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс, а името му е изписано в Алеята на славата на този най-престижен западен военно-стратегически университет.

Университетът е свързан с Висшата военно-разузнавателна школа РУМО в Болинг, щата Вашингтон, а 11 випускници на ”Максуел” са оглавявали Агенцията по национална сигурност на САЩ.

Доскоро Борисов вярваше, че той е любимецът на Белия дом и подкрепата за персоната му е завинаги. Един от аргументите за това е зетят на Тръмп – Джаред Къшнър, с когото Борисов се е хвалил, че е приятел. Къшнър е подпомагал израелско-палестинските преговори и е работил за интересите на САЩ на Балканите. Борисов обаче или не знае, или премълчава, че Къшнър е собственик на изданието New York Observer, което наскоро остро разкритикува „монопола и влиянието на кръга „Борисов-Пеевски“ в българското медийно пространство“. А Къшнър се ползва с доверието на Световния еврейски съвет.

Колко правила на Световното глобално правителство е нарушил Борисов? Не можете да броите до толкова… Може да сме периферия, но тези хора следят всяка педя, където имат интереси. А в България те вече имат такива, особено след като приятелят на Борисов Ердоган от нерен НАТО-вец стана съюзник на Путин и закупи ракетния комплекс С-400. Обсега на действие на тези супермодерни и без прецедент в света ракети е около 500 км, което засяга пряко Запада – разбирай и позиционираното там Световно правителство.

Американските служби, както и тези от НАТО, отдавна следят банковите придвижвания на големи суми. През последните 15 години няма диктатор (техен или чужд), който да е успял да ползва изнесените милиони и милиарди. Блокирани са им сметките в Швейцария, Великобритания, САЩ, Италия, ОАЕ, Франция… както и във всички офшорни зони по света. В Дубай вече има десетки блокирани сметки на подставени лица на Борисов и Пеевски… „Тече и разследване по закона РИКО в САЩ, което е по следите на изпрани милиони от друг български политик-олигарх, гравитиращ около премиера Борисов“. Такива са дословните думи на нашия източник, като вероятно става дума за бизнесмена Кирил Домусчиев.

Българските хитреци жестоко се заблуждават, ако смятат, че успешно лавират между интересите на Вашингтон, Анкара, Берлин, Брюксел и Лондон, че даже и Москва и Пекин. Скоро ще се убедят. По трудния начин. През последните 20 години Световното правителство е в добри отношения с Москва, въпреки някои разминавания. Същото важи и за Пекин. Когато става дума за милиарди и трилиони – сътрудничество се постига и с компромиси.

Борисов, ГЕРБ и олигархичният им кръг са обхванати от животински страх за оцеляване. Затова са агресивни и брутални. Наливат стотици милиони в манипулирането на предстоящите избори, за да запазят статуквото си. Правят го с решимостта на хора, които знаят, че са осъдени на смърт, но въпреки това дават мило и драго да забавят поне с малко изпълнението на присъдите си… и драпат и се надяват на чудо. Но няма да им се получи.

Борисов и Хунтата му вярват, че могат да купят и заплашат всеки в България и да си осигурят нужния им брой гласове. Но са отписани от световните властници, защото компрометират управленския модел, който т. нар. Световно правителство налага. Той не е по-добър и по-малко жесток към обикновения човек, но е по-рафиниран. Теория на конспирацията? Може, но резултатите след два месеца ще покажат доколко това са сюжети на въображението или на реалността. Самият възход на Борисов, Пеевски и Гешев е плод на западното задкулисие и пак то ще ги отстрани. Гешев месеци наред бе във всички новини с репортажи от села и паланки, където „бореше“ битовата и организираната престъпност. Когато обаче заяви, че е инструмент на Господ – беше свален от екрана. Преброени са дните им.

Доналд Тръмп повече от месец призоваваше своите поддръжници на протести срещу тези, които фалшифицираха изборите и бе на път да запали гражданска война. Окуражени, 250 хил. негови поддръжници тръгнаха към Капитолия – на бой. Границата бе премината и Световния елит настръхна. При мисълта, че тези „реднек“-ове могат с един замах да срутят властовия център на империята им, воглаве с „Дийп стейт“-а. Дори републиканците, които дадоха мандат на Тръмп, истерично се разграничиха от него. И изведнъж… Тръмп за една нощ свали знамето на Революцията… Някой някъде му каза, че е „преминал червената линия“ и той изведнъж призна победата на Байдън, осъди нахлуването в Конгреса и дори отсече, че извършителите ще бъдат сурово наказани. Щом така постъпват с Тръмп, какво остава за Борисов.

Ако продължим линията на конспиративността, е логично да припомним и една по-стара информация, която бе изтрита минути след публикуването й в интернет. Публикацията е със заглавие: 

Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 млрд.

May 20, 2018 г.

Къщите в Испания и островите в Гърция изглежда са една съвсем малка и възскромна част от имуществото и богатството на Бойко Борисов.

Българския премиер се оказа едър акционер във водещи световни корпорации.

На последното общо събрание на “Тесла”, на което се обсъждаха смени в ръководството (вкл. на Елън Мъск), стана ясно, че съществуват няколко акционери от екзотични страни със сериозни дялове в компанията.

Именно тези хора се оказаха изненадващи съюзници на Мъск и с гласовете си за него отбиха атаката. Така Мъск остана на поста си: Главен изпълнителен директор на компанията.

Един от тези хора обаче е особено интересен – това е Бисер Манолев – българския юрист, който практикува в Испания. Той е адвокатът на собственика на къщата на Бойко Борисов в Барселона – Александър Чаушев.

Същият, когото самия Борисов нарича на малко име “Сашо Чаушев” и е известен като подставеното лице за всички бизнеси на премиера в Испания.

Манолев се яви от името на регистрираната в Делауеър (офшорна зона) фирма “Електрик венчърс капиталити Инкорпорейтед”. При регистрацията за събранието, от книгата за акционерите на “Тесла” стана ясно, че този собственик има 5,7% от компанията, и му бяха издадени съответните карти за гласуване.

Въпросният дял за публична американска компания е много висок. Единствено Илон Мъск и още 3-ма съоснователи на „Тесла“ имат по-голяма собственост. Т.е. Бойко Борисов е четвъртият най-голям акционер, а по актуализирана към днешна дата пазарна цена, стойността на въпросните акции се изчислява на $2,1 милиарда“.

Фенове и зависими от Борисов и ГЕРБ, ще възразят, че горният сюжет е плод на болна фантазия. Дали? Над половината споменати факти са лесно проверими. И не са описани в учебник на ЦРУ.

Освен това, нека същите хора да помислят, колко от натрапваните всеки ден хвалби на Борисов са истина и колко лъжа? Например, дали наистина България е първа по икономически възход или е последна по доходи и качество на живот в Европа? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. написаното в статията ги смятам за видения от „мокри сънища“- първо чакахме изборите в Биг Брадър, после- резултатите от тях, след това клоун-марионетка да освободи света от ……… Сега пък организацията,занимаваща се с преврати по света щяла да махне нашия министър-компрадор, който е удобен като стара обувка за всякакви задкулисия. Да не забравяме, и че Б-я вече е територия.

  2. Как злостно се плюе по нашето сунце.Имал острове,къщи,незнам къде си ,акции за милярде.Нема таквизии нещица. Он каза оньой ден ;Лев не съм откраднал.Е на кого да веруваме наа нашето сунце или на некакви писачи.Маке,он какво хортуе се е верно.Сунце наше ,ние народот сме с тебека.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *