Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разкритие! Гей любовник разделил Десислава и Зарко

Деси ДВ цялата сага между певицата Десислава и любовника й Зарко, се оказва, че има намесен и гей.

Деси непрекъснато била заплашвана от настъпателен и свиреп мъж, който искал от нея да се оттегли от връзката си с ММА-боеца, тъй като той бил влюбен в него. Певицата била доста страхлива и непрекъснато се оглеждала, като се прибирала, тъй като част от заплахите били, че биячи ще я ступат, или самият влюбен ще я залее с киселина.

Маниакът я държал в непрекъснат стрес, като й изпращал по няколко съобщения на ден с описания какво точно ще й стори. Тя не можела да се оплаче в полицията, за да не се разчуе грозната история, освен това номерът, от който идвали заплахите, бил скрит.

Тайнственият мъж непрекъснато твърдял, че има гореща  връзка със Зарко и той я мами всеки ден. В началото фолкаджийката  помислила, че това е шега и то от някоя нейна колежка или приятел на Зарко, но смс-атаката продължила. Но след това започнала да  се притеснява. Любимият й  от своя страна здраво се забавлявал  от нелепата  ситуация и се смеел на притесненията на Деси, а понякога се шегувал, че докато тя е на участие, той ще прекара вечерта с любовника си.

Въпреки шегите, присъствието на гея донагнетявало отношенията им и се стигнало до раздяла. Но в ролята на лошото ченге влязъл инж. Митко Димитров, който взел Десислава в „Пайнер“.  Зарко избухнал, че му отнемат любимата, че тя става фирмена жена, а не негова и я изоставил точно на Нова година.

Странно, но от този миг заплашителните съобщения от гея престанали да идват на телефона на Деси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *