Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проф. Иво Христов: Има Таен Договор между САЩ, Русия и Китай! Операция „Пандемия“ прикрива Смъртта на Еднополюсния Западен модел и Раждането на Новия 5-Полюсен Свят! (С ВИДЕО)

Пандемия няма. В момента тече операция по демонтажа на еднополюсния западен модел и замяната му с многополюсен. Ще живеем в 5-полюсен свят. Само две от тези пет политико-икономически зони (САЩ и ЕС), на които се разделя света, ще са под контрола на Вашингтон. Останалите 3 ще са с центрове Русия, Китай и Бразилия. Със сигурност има сключен таен договор между САЩ, Русия и Китай за разпределянето на света на зони на влияние. Ако не ви се вярва, спомнете си конференцията в Ялта още преди края на ВСВ (февруари, 45 г.) и салфетките, на които бъдещите победители Русия, САЩ и Великобритания си разпределят света. Това заяви топ геополитическия анализатор проф. Иво Христов в предаването „Въпросите“ по ТВ1. Ето какво още каза той: (В текста по-долу редакцията на Skandalno.net си е позволила да вметне само някои разяснения, примери и илюстрации върху думите на проф. Христов с цел текста да е разбираем и за по-неподготвената геополитически част от нашата аудитория)

След 20 години опити да наложат контрола си върху цялата планета, след като стигнаха до границите на Русия и заградиха Китай по море и бяха предупредени, че пресекат ли тези „червени линии“, следва Ядрена война, на САЩ и западните им партньори най-сетне им увряха главите, че нищо повече не могат да постигнат и трябва да седнат с Китай и Русия на масата на преговорите. Случва се онова, за което Владимир Путин призова Запада на Мюнхенската конференция през далечната 2007 г. – да признаят Руската федерация за Велика сила, която има право на свои сфери на влияние. Е, след информационна война, икономически блокади, опити за цветни революции в Русия и заплахи с НАТО-вски учения досами руските граници, виждаме, че западът най-сетне е узрял за идеята да отстъпи.

Пандемия няма, има край на глобализацията и замяна на еднополюсния западен модел на управление на света с многополюсен такъв. САЩ отстъпват правото на другите две велики сили Русия и Китай да са центрове на световната власт със свои сфери на влияние по планетата. А самата пандемия, зелената сделка и всевъзможните джендър политики на идентичността са просто медийната пушилка, зад която се случва разграждането на еднополюсния глобалистки модел. В момента се пренастройва машината – прекъсват се производствените и търговски вериги, които циркулираха на територията на цялата планета и се регионализират – пренасочват се да функционират само в рамките на съответната зона. В момента например частите за един продукт се произвеждат в Китай в завод, чийто собственик е холандец със суровини, добити в Чили. Готовите части се сглобяват в Индонезия, а готовият продукт се пакетира във Франция и се продава в САЩ. В новия многополюсен свят това няма да е възможно- продуктът ще се произвежда от суровини, добити в съответната зона на влияние и ще се продава пак там.

А самите зони на влияние вече са начертани и договорени. На това се дължи оттеглянето на САЩ от Азия – изтегляне на американските войски от Афганистан и изоставянето на Саудитска Арабия в китайската сфера на влияние. В момента 80 % от импорт-експорта на Саудитска Арабия е свързан с Китай, а само допреди 6 години същият процент беше свързан със САЩ. На това се дължи и проектът „Три морета“, който разделя американската и европейска зони на влияние от руската.

Очевидно на въпросните тайни преговори САЩ са обещали да оставят Украйна в руската зона на влияние. Точно затова на конференцията на НАТО в Латвия преди 2 дни Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви в прав текст на украинския външен министър, че ако Русия нападне Украйна, НАТО няма да защити Киев с военна сила. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО: 

Препоръчваме ви да гледате видеото от 4.28 мин. нататък.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Проф. Иво Христов: Има Таен Договор между САЩ, Русия и Китай! Операция „Пандемия“ прикрива Смъртта на Еднополюсния Западен модел и Раждането на Новия 5-Полюсен Свят! (С ВИДЕО)

 1. Altana Отговор

  04.12.2021 в 16:11

  Ами ние с гайдите….

  • Мимоходом Отговор

   04.12.2021 в 20:37

   Ами ние с гайдите сме към триморие.

 2. женя Отговор

  04.12.2021 в 18:30

  И този изтрещя.Американците така са заотстъпвали по целия свят, че до 1-2 години Русия ще падне окончателно.С бой, или без бой.

  • 12 Отговор

   04.12.2021 в 19:15

   …в мокрите ти сънища…

  • Мимоходом Отговор

   04.12.2021 в 20:38

   Трай, коньо, за зелена трева хи-хи-хи!

  • Анонимен Отговор

   06.12.2021 в 19:54

   Ще ти се …. Дали си наясно с геополитиката в момента!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *