Проф. Боян Чуков с прогноза за успешен десант в Одеса и важни новини за Херсон:

Паузата в боевете за Донбас е предизвикана от постоянните проливни дъждове, иначе всичко е приготвено за предстоящата руска офанзива, заяви геополитическия анализатор в профила си във фейсбук. Ето какво каза още той:

Геополитическият анализатор Боян Чуков направи силно заинтригуващ анализ на случващото се в Украйна. Направи го чрез серия постове в личния си фейсбук профил.

Чуков сподели, че в Херсонска област се готви референдум за създаване на „Херсонска Народна Република“. Още преди две седмици Скандално.нет писа за плана на Кремъл във всяка от свободените от властта на Киев южни и източни области на Украйна да се проведат референдуми за независимост. За това намекна и самият Владимир Путин в речта си от 24 февруари, с която обяви началото на специалната операция в Украйна. Той каза: „Никога никой не е питал тези хора в каква и в коя държава искат да живеят. Ние ще го направим“.

В Херсонска област, която е изцяло под руски контрол, се готви референдум за създаване на „Херсонска Народна Република“. „По информация на свидетели, в печатницата в град Нова Каховка се печатат бюлетини за провеждането на референдума“, заяви упълномощената по правата на човека във Върховната Рада на Украйна Людмила Денисова“, това написа Чуков.

В свой втори пост той описа и какво се случва в момента в Одеска област:

„Коментар на руски военен кореспондент за обстановката в Одеска област: „Десантът на руските сили в Одеса ще бъде прикрит откъм река Днестър (намек, че украинските гарнизони в Одеса ще бъдат обстрелвани от територията на проруската Приднестровска република).

Населението на мултиетническата Одеска област, където българите са третата по-големина етническа общност след руснаци и украинци, категорично отхвърля украинизма.

Показателен за това е фактът, че от 2014 г. насам тук са се провалили всички военни мобилизации, наредени от Киевската хунта. От областта не е сформиран нито един отряд за териториална отбрана. На това проруски настроено население Киевският режим не изпраща дори автомати, страхува се от метеж. Неслучайно Зеленски побърза да смени губернатора на Одеска област с правоверен фашист – бившия командир на батальона „Азов““.

Паузата преди голямата руска операция в Донбас е предизвикана от постоянните проливни дъждове. Руснаците са съсредоточили достатъчно бойна техника и хора в региона. Очакванията са да се развихри същинско торнадо.

Всичко е подготвено за предстоящата руска офанзива. Капанът в Донбас щракна. Украинските военни в огромния котел от Северодонецк до Краматорск се опитват непрестанно да направят някъде пробив и да разкъсат обкръжението, но са обречени. Русия се готви за настъпление с цел прочистване на района“, написа още Чуков в личния си фейсбук профил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Колкото по скоро бъде прочистена украйна от фашистите
    толкова по скоро ще узреят простите мозъци в Бг
    които ни управляват.Сайта АФЕРА е тотално блокиран от
    МАФИЯТА ФАШИСТКА.

  2. Дано скоро и в България има торнадо почистващо фашисти, антибългари и краваро-джендърски подлоги. Палим свещи при народен съд 2.0 да няма пропуски като при 1.0 , за да живеят спокойно поне децата ни.

  3. СПАСЕТЕ И БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ВИЕ СТЕ НАДЕЖДА И МЕЧТА ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *