ПростоКиро: Категорично Осъждам решението на Путин да признае Донецк и Луганск за Независими!

Осъждам решението на руския президент да признае Донецк и Луганск за независими републики. Продължаваме да подкрепяме териториалната цялост на Украйна, с нейните международно признати граници.

Международното право трябва да се спазва. Ние, европейците, ще продължим да говорим в един глас в негова защита“.

Това написа българският премиер Кирил Петков, по-известен като ПростоКиро в профила си в Twitter като коментар на изявлението на Владимир Путин.

Първоначалният му текст на английски бе с доста грешки. Които по-късно редактира.

КОМЕНТАР: Нищо че 80 % от народа ни е русофилски, ПростоКир все пак има право на лично мнение. Жалко само, че и то не е лично, а на работодателите му от САЩ. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ ПРЕД ВЕЛИКИЯ ЖЕСТ НА ВЕЛИКИЯ НИ БРАТ ВЛАДИМИР ПУТИН ЗА РУСКИТЕ БРАТЯ ОТ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БРАТСКИ РУСКИ ДОНБАС ИМАТЕ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БРАТУШКИ НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ ЛИЧНОТО МНЕНИЕ НА КИРО ПРОСТОТО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ

  2. Като правят мръсните комунисти пропуски в народния съд се стига до подобни ситуации, в които мамймуни биват назначавани за управляващи.

  3. Не е толкова важно какво мисли Кирчо и как се изхвърля, чакаме да удари камбаната и главният диригент, шефовете на партиите и основната журналистическа гилдия, частни и държавни медии.Чакаме и наш,та Беновска да подхвърли ябълка я на Радев, я на Херо Мустафа. Циркът е пълен и жалък. На ТРЕТИ март ще празнуваме синергията с нашия стратегически съюзник и ще срещаме с цветя братята освободители из зад Атлантика.Ех Василе,такива бяхме по твоето време такива сме и сега……..

  4. Кире, Кире, кой си ти ве лапе, че да се изказваш от името на целия български народ. Май скоро време ще се върнеш в Канада. Ти с рода си, ако милеехте за България, никога нямаше да бягате.

  5. Кирчо, Кирчо, гола вода си момче. Кой си ти да осъждаш действията на великан като Путин!? Но нали си на служба на „Козяк“ – задължен си да папагалстваш.

  6. Кирето разбира от развлени моркови, защото от тях прави „вълшебен“ елексир, елексирът на Кирчо Моркова .
    Путин им се изплю в мозъците на евроатлантиците а дедето БаЙГЪН сигурно не знае къде се намира, нЕма лошево той има извинение че е изветрял .

  7. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ВИ ЗАМЕНИМ РУСКИ БРАТЯ СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ ЧАКАМЕ ВИ С ОБИЧ И НАДЕЖДА ДА СПАСИТЕ ПО СКОРО И НАС ОТ НАТО ЕС САЩ СОРОС КИРО ПРОСТОТО АГЕНТА НА ЦРУ р. радев И ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА ФАШИСТКА ПАСМИНА ХУНТА

  8. Опит за анализ. Всичко живо дрънка като прескачащ грамофон за „нарушение на международното право (МП)“и „ненарушимост на границите(НГ)“. Нашият канадски далаверко и той. Първо МП е една йезуитска измислица на т.н. велики сили още от 18 и 19 век, признаващи само собственото си мнение и интереси, натрапвани безцеремонно на по-малките държавици. Това имперско самочувствие и минало колониално величие продължава да присъства, самозалъгва и мъти главите на управниците и не малка част от населението на тези вече изпразнени и кухи величия. С изключение на САЩ, придобили величието си без колонии, но с бази и влияние в „уж“ независими страни,всички бивши все още сънуват притока на богатства и благини от колониите. А това че единствена Русия запази и все още има влияние и териториална цялост с наследената от царско време земя и богатства в нея, докарва до бяс бившите й съперници и най вече днешния претендент за единствен хегемон.
    На втото място е днешното бръщолевене за НГ. Колебанията в размера на етносите затворени в ограничени пространства е неспирен и димамичен процес, който след време води до малки, големи или световни конфликти и промени във владеенето на земята. Несполучливият и обречен опит за замразяване на владеенето на земята по планетата към определена дата е в пълно противоречие с динамиката на движението и колебанията на съотношенията между етносите по нея. Нито нагънатите до всевъзмовност завъртулки на европейските граници, нито идиотските прави линии от пазарлъците между бившите колониалисти по планетата, още по-малко огради и стени, са в състояние да ограничават и удържат етносите и отделните индивиди от преместване на нова територия и живот при по-добри условия. Това го има „от как свят светува“ и не се вижда тенденция за промяната му. Със сигурност този втори динамияен процес, в който някои виждат опасност от пренаселване на планетата е водил и ще продължава да води до сблъсъци и войни вероятно също „докато свят светува“.

  9. Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници

    И сега какво? Оказва се, че Украйна нямала регистрирани границии- държавата Украйна на практика не съществува

    Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…

    И ние не знаем нищо за това!!!

    :07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод:

    Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.

    Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна.

    Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна.

    Според международното право страната просто няма официално признати граници.

    За да разреши този проблем, Украйна трябва да финализира демаркацията на границата със съседните страни и да получи съгласието на съседните страни, включително Русия, за тяхната обща граница. Необходимо е всичко да се документира и да се подпишат споразумения с всички съседни държави.

    Европейският съюз обеща подкрепата си на Украйна по този важен въпрос и реши да предостави цялата техническа помощ.

    Но ще подпише ли Русия договор за граница с Украйна? Не разбира се, че не!

    Тъй като Русия е правоприемник на СССР (това се потвърждава от решенията на международните съдилища по имуществени спорове между бившия СССР и чужди държави), териториите, на които се намират Украйна, Беларус и Новоросия, принадлежат на Русия и никой не е правото да се разпорежда с тази територия без съгласието на Русия.

    По принцип всичко, което Русия трябва да направи сега, е да обяви, че тази територия е руска и че всичко, което се случва на тази територия, е вътрешно руско дело.

    Всяка намеса се счита за мярка срещу Русия. На тази база могат да отменят изборите на 25 май 2014 г. и да правят каквото иска народът!

    Според Будапещенския меморандум и други споразумения няма граници с Украйна. Държавата Украйна не съществува (и никога не е съществувала!).

  10. А бер радев откъде ги копаеш такива плиткоумни смехурковци,които правят джумбиш ката дневно на народа?То бива прости момчета ,ама толкова не бива бе? Тва като сме колония не значи ,че сме прости и дебилни? Не забравяй ,че 45г социализъм стигнаха на народа да се образова и да е по-умен и мъдър от всички вас горе, алчните и несъстоялите се в собствения си живот!Решили ,че можете да хванете Господ за шушляка като продадете РОД И РОДИНА!Предателите никой не ги уважава даже и техните господарил

  11. А бе, джендър недоклатен, кога ще направиш санкции срещу Канада?? Там се арестуват и убиват мирни хора, конфискува се имущество, запорират се сметки. Осъждал Путин а онзи „демократичен“ психопат от твоята родина където узурпира властта в угода на шепа глобалисти и болни мозъци, Трудо имам в предвид, какво става??

  12. Моля за малка корекция – той не е „просто Киро“, той е „прост Киро“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.