Преслава се метна в обятията на Гъмов, той се напи като прасе от радост

Гъмов ПреслДългоочакваната „заварка“ между Гъмов и Преслава все пак се състоя за радост на драгите зрители.

Още щом се върна в шоуто, тя започна да му мята прелъстителни погледи, а той й връщаше със свенливо мигане, като ученик и тихичко се наливаше с уиски за кураж. Когато вкара достатъчно течно гориво и набра смелост, актьорът седна до нея и започнаха да си гукат на фона на купона на другите и радостното вдъхновение, че са изгонили Луна.

Дай да те прегърна – каза вдъхновено актьорът и певицата веднага се гушна в обятията му. И така цяла вечер продължиха със страстни прегръдки и шепот на ушенце. Светлана веднага ги забеляза и отиде в тоалетната да обсъди с Ернестина новината. Аз първа казах, че петелът харесва кокошката, а кокошката харесва петела, удари се в гърдите Гонзовица. Какъв петел, каква кокошка, не разбра в началото актрисата, но после се сети.

Още по-страстна беше сцената при играта с пукане на балони. Гъмов стоеше в поза партер с надут балон на задните части, а Преслава трябваше да го спука само с тяло, мятайки се на гърба му. Тя поне десет пъти го яхна и се опита да спука балона, а усилията й бяха съпроводени с такова страстно пъшкане, че зрителите помислиха, че е започнал порно филм.

Истина или лъжа? Това се питат всички пред екрана. Преслава, която може да има всеки, когото си поиска, да се влюби в един куклен актьор, беден като църковна мишка и залитащ по чашката – това е не особено вероятно. Любовта е сляпа, твърдят едни.

Рейтингът е важен, двамата играят, за да вдигнат своя имидж и този на предаването, категорични са други.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *