Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

По ГЕРБ-ерски! Наградиха с топла служба МВР-шефа, арестувал Бачев за репликата: „Кметът на Симитли е Еб*л Бойко Борисов“! Виж Тук:

Росен-ТанушевДиректорът на Окръжната дирекция на МВР Благоевград Росен Танушев, който уж засрамен и разкаян депозира оставка заради скандалния арест на бизнесмена Методи Бачев и тя бе веднага приета, всъщност не престоя безработен и един ден.

Според  Struma.com, той  веднага е  бил назначен със заповед на вътрешния министър Бъчварова като началник отдел в София в Дирекция – Национална служба полиция. Не като редови полицай, а като шеф!

От едно хубаво място е преместен на друго още по-хубаво и още по-добре платено.

Всичко това породи доста въпроси у редовите полицаи, а още повече у журналистите. По заповед на МВР-шефа Росен Танушев бе арестуван шефът на „Агромах“ Марин Бачев, който на селско тържество обиди публично Бойко Борисов. В разгара на купона подпийналият бизнесмен заяви по микрофона, че премиерът е спал с кмета на Симитли. Дали на шега, дали под въздействие на алкохола никой не знае.

Случката беше забравена, докато журналист не извади записа и не го публикува в сайта си. Тогава и журналистът и Бачев бяха арестувани по заповед на Танушев за хулиганство и обида на премиера.

Скандалът стана толкова голям, че Румяна Бъчварова отрече да знае за подобен арест, а полицейският шеф под натиска на общественото мнение, че е превишил пълномощията си, подаде оставка.

Само че това се оказа прах, метнат в лицето на обикновените българи. Веднага шумно оповестената оставка Танушев беше тайно назначен в София.

Росен, Бъчарова, Костов

Бъчварова и Костов на крака при Танушев! Какво правят и двамата там?

Бъчварова го порица, че е действал на своя глава, удари една лицемерна реч за свободата на словото, а после тихичко подписа заповедта за новото му назначение.

Е, при това положение как да вярваме, че МВР-министърката не е знаела, че подчиненият й ще извърши този арест?

Как да повярваме, че някой „отгоре“, изпаднал в амок  от яд, не й е наредил да опандизи двамата грешници! А после, заради разразилия се обществен скандал, е заповядал да ги пуснат, а полицаят да си посипе главата с пепел?

За кой ли път лъсна лицемерието на управляващите – искат оставката на някого, приемат я с фанфари по медиите, а после тихомълком му намират по-добра работа, защото е „наш човек“.

Впрочем това не ни изненадва.

Росен Танушев е протеже на главния секретар на МВР Георги Костов и той лично преди 3 месеца отиде с Бъчварова в Благоевград да го награди за добра работа. Точно затова младата надежда на  ГЕРБ  бе „отстранена“, а след това за награда тайно повишена и изстреляна към София да гради кариера.

Подобни бяха и случаите с началника на Шесто РПУ Иван Пепелджийски, както и с колегата му Радослав Сотиров.

За пред хората те подадоха оставки, когато полиция нахлу неправомерно в сградата на ТВ7. Но няколко дни по-късно тихомълком бяха повишени. Пепелджийски  внезапно се изкатери до поста  шеф на Криминална полиция в СДВР, а Сотиров набързо стана началник на Граничен сектор-Елхово.

Подобни „наказания“ получиха и прегрешили заместник-началници  на Гранична полиция. Само преди няколко седмици те метнаха оставки, а после веднага бяха назначени на по-високи постове в Дирекция „Миграция” във вътрешното министерство.

Да питаме ли за морала на управляващите от ГЕРБ?

Да питаме ли какви са тези оставки на доблестни, но прегрешили служители и защо те не отиват на трудовата борса, а след всяко свое прегрешение все повече се издигат в кариерата?

Има ли смисъл изобщо да задаваме въпроси, когато фактите ни водят сами към горчивите отговори.

Мафията никога не се отрича от своите, а като сгазят малко закона, ги премества за награда на по-сенчесто и по-добре платено място.

Нашите управници начело с Бойко Цецко и прочие действат по същия начин!

Тогава мафия ли управлява България?

Или да не питаме, защото ще ни арестуват…?!?! Skandalno.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *