Потрес! Момичета се биха до кръв в дискотека, едното е с отрязана коса

женски бойЯк женски бой се е разразил тази нощ  в заведение в Дупница.

В момента вместо ергените да си разменят удари и да се бият за моми, нещата са съвсем обратни.  Две млади момичета са нападнали в гръб и пребили с юмруци и нокти 20-годишната С.Г. от града. Това станало пред очите на всички присъстващи, които предпочели да гледат сеир, вместо да помогнат.

Момичетата се нахвърлиха като ястреби върху С.Г. Едната носеше ножица и помислихме, че ще я пломуши с нея, но тя й отряза косата и я хвърли на земята, а другата я риташе, блъскаше и удряше с юмруци, после двете й скъсаха дрехите“, разказват шашнати очевидци пред. Полуголото момиче се мятало напред назад, опитвало се да избяга и  крещяло за помощ, но нападателките му го стискали здраво.

Някой все пак звъннал на 112 и след малко се появили  патрулка и линейка. Момичето било цялото в кръв, опитвало се  прикрие голотата си и хълцало от болка и срам.

Полицията задържала агресорките, а линейката откарала пострадалата в болницата. Все още не е ясно защо е нападната така жестоко 20-годишната девойка и защо никой в заведението не се е опитал да й помогне, или поне да разтърве биещите се.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *