Поредна гавра с Гери-Никол! Вижте как се подиграха с девствената певица

ГериГери-Никол стана за посмешище на цяла България.

След като СЕМ се измъкна по терлици и не спря скандалното й видео, в което тя се държи като малолетна проститутка и внушава на останалите девойки да бъдат като нея, в атаката се включиха хора, които наистина не харесват дръзкия клип.

 Антифенове на превзетата тийн звезда буквално се надпреварват да пародират спорното й парче „Момиче като мен“.

Пръв беше  блогърът Емил Конрад, който буквално направи изпълнителката смешна с оригиналната си  пародия на песента й. Сега  още един блогър се изгаври с варненката, като направи безумен хит. Той сътвори кавър със заглавие  „Добиче като мен“ и успя да разсмее дори феновете на скандалната Гери.

В клипа е използвана за фон пасторална картина и  селска идилия, в която влюбеният герой дава цяла свиня, за да вземе от бащата девойката, в която се е влюбил.

Точно за четири дни  видеото счупи рекордите  в интерне и  събра над 100 000 гледания, повече от самата певица. „Гери-Никол  пасти  да яде“,  смеят се под парчето хейтъри, този е по-як от нея.

Самата Гери мълчи обидено. В свое интервю тя каза, че е много срамежлива, даже е девствена и образът й на сцената нямал нищо общо с истинският й.

ВИЖТЕ КЛИПА:

https://youtu.be/LVrM06r4e2I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *