Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Полк. Николай Марков: Сега въпросът е само един – Какво да правим с националните предатели?!

„Стреснѝ се, племе закъсняло!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!“

Нашите продажни политици взеха тайно решение и направиха всичко възможно, за да изгонят руснаците от българското море. Сега кой дойде на тяхно място? Никой. Черноморието стои празно и тук там може да срещнете някой пиян германец, англичанин или испанец. Заетостта на почивните бази стана под 30%, а бъдещето на туризма, неясно и неустойчиво. А какво беше преди това – руснаците си обичаха да идват тук и беше пълно с тях, техните родители и деца – цели лагери имаше.

След това нашите продажни политици решиха, че българската военна индустрия има потенциал да издържи една война в Украйна, независимо, че всъщност тази индустрия е чисто руска. Руснаците ни направиха мощна индустрия с която да владеем целия близък изток и Африка, а ние с техните оръжия по техните бащи, майки и деца. Това направиха политиците ни, а вече се готвят да ни пържат и във война срещу Русия.

И мощна енергетика направиха руснаците у нас. Всичко от игла да конец. Най-мощната енергетика на целия балкански полуостров, а сега какво стана – върху руското яйце клекна американска кокошка!!! Тя щяла да измъти по-хубава енергетика, ама някой друг път. От много години клечат върху руските мощности и пишат документи, че слагат филтри по комините. Това им е цялата „инвестиция“, докато ни ограбват всеки месец. Руснаците ограбваха ли ни джобовете? Не, разбира се. Руснаците дадоха, американците взеха!!!

Нашите продажни политици унищожиха до нула и армията ни. Някои спечелиха милиарди от разпродаване на руските оръжейни системи, а България остана гола и боса. Напълно незащитена при факта, че имахме реалната военна мощ да съборим половин Европа, да не говорим за Турция и Гърция. Сега сме с голи задници и който поиска – ще ни избие като мравки.

Нашите продажни гадове унищожиха и хранително-вкусовата промишленост. До основи. А каква промишленост имахме само, супер. Бяхме лидери в производството на неща, които другите не са и сънували, че съществуват. Страхотни български хранителни продукти – от киселото мляко до пектина! Мед течеше по улиците, най-качествения мед на тази планета! С мед и вино се раждахме и умирахме! И с много други неща. Сега от производители и износители, ни превърнаха в обикновени консуматори на токсични глобалистки „хранителни“ стоки. Некачествени. И много скъпи. Целта е да ни оберат и спестяванията.

Всичко това го направиха нашите гадове – политици, които приеха да управляват колония, а не суверенна държава. И да крепят властта на американския си господар. Ама били зависими, ама държали ги с компромати, ама не можели да откажат… Това нас не ни касае. Въпросът е какво заслужават тия национални предатели? А?

полк. Николай Марков

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Полк. Николай Марков: Сега въпросът е само един – Какво да правим с националните предатели?!

 1. FuckEU Отговор

  12.03.2023 в 16:55

  Дебелият балон пълен с хелий, просто като едни виден историк описва фактите…. и …. какво от това?
  Ние тези работи сме ги писали много преди теб „видният боец за правда“ и файда никаква.
  Но винаги когато някой надигне главица и тръгне да се бори с колонизаторите ни, хелийният великан скача срещу него и се обявява за по-българин от останалите, само защото има достъп до медиите. С това ще те запомним „бунтовнико“, „всезнайко“.
  Венсеремос ….. санчо!
  Чудно как и защо си пропуснал да оплюеш „антибългарите“ от Възраждане този път?
  Или центовете за антибългарска пропаганда са ти свършили?

 2. Иванов Отговор

  12.03.2023 в 17:08

  Нищо не можем да направим Марков, нито с колониалните чиновници, нито с медийната им прислуга.Всичко е централизирано под диктата на посолството.Няма и кой да го направи. Коцето прави отвреме навреме декларации, ама кой ли го слуша.

 3. случаен Отговор

  12.03.2023 в 17:39

  Който не ял попарата при соца от комунисти,
  сега ще я яде от същите при фашизма

 4. Анонимен Отговор

  12.03.2023 в 18:15

  Смърт. На. Фашизма. Руснаците. Винаги. Идват !

 5. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист Отговор

  12.03.2023 в 18:24

  Шествия в София, Варна и големите градове срещу участието на България във войната в Украйна
  Шествия в София, Варна и големите градове срещу участието на България във войната в Украйна
  Автор: Гласове 12 Март 2023

  Боли ги, много ги боли, че с блокадите на фейсбук и пълно медийно затъмнение пак над 10000 души се събраха! И това не е края, а само началото. Сложете си телеграм и ще сте осведомени. Няма нужда от телевизионните канали или фейсбука да се осведомявате в бъдеще.

  • Ан Отговор

   12.03.2023 в 23:59

   Дайте, моля, един телеграм канал от където да научаваме за предстоящи протести срещу антибългарската политика

 6. събрано Отговор

  13.03.2023 в 17:57

  Само едно напомняне. Китайския метод върши идеална работа. За да се приложи са необходими само две неща. Стадион и голямокалибрена картечница. Имаме ги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *