Позор! Азис и Софи Маринова не си плащат здравните осигуровки! Здравната каса им спря правата!

Азис циганин
Хитрец на дребно, или пълен безхаберник?

Здравната каса е направила проверка и е спряла здравно осигурителните права на цяла плеяда  звезди от родния шоубизнес.

Първи сред окапалите са  Азис и Софи Маринова. Азис не е плащал от три години, а Софи – от четири. Оказало се, че почти всички фолкаджии не се осигуряват, младите поп певци – също. В позорния списък има още актьори, популярни риалити герои, рапъри и всякакви културтрегери.

Абе, вие как си представяте, че ще висна пред кабинета на някое джипи и цел ден ще чакам, избухнал в смях Азис. Където и да отида ме гледат в ръцете. Ако не си платя – няма преглед. Освен това аз ходя при известни специалисти, а там касата не ми покрива нищо.

Имам достатъчно пари и като ходя на лекар си плащам, пригласяла му Софка. Сама си печеля парите, сама решавам какво да правя с тях.

От една страна двамата са прави. Какво би могъл да им осигури д-р Москов с опърпаните си два здравни пакета? Какво здравеопазване биха ползвали, когато дори осигурените си плащат, като отидат на лекар?

От друга страна законите в България са за всички и те не могат да ги прескачат току така. Те също живеят в тази държава и имат същите права и задължения, като останалите граждани. И тук не става дума за свидливост и сметкаджийство, а за немарливост.

Нито Софка, нито Азис ще обеднеят с 16 лева на месец. Освен това Азис яко е загазил и пред данъчните и сега продават апартамента му заради дългове към НАП.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *