Подкарани на Клане: САЩ тикат Киев към нова авантюра

На американците, както по принцип и на европейците, изобщо не им пука колко хора ще загинат и колко ще останат на територията на Украйна след военния конфликт с Русия. Нещо повече, редуцирането на населението на „братския демократичен украински народ“ е дори изгодно за Европа, тъй като това ще намали и броя на постоянно прииждащите нахални бежанци, от гостуването на които някои европейски градове вече изнемогват.

Очевидно е че и Киевската Хунта не дава пет пари за своя „електорат“, тъй като от началото на СВО взема откровено неадекватни решения, които явно не са в полза на стабилизирането на демографската ситуация в Украйна.

Стотици и хиляди украинци в репродуктивна възраст, т. нар. генофонд, ежедневно торят нивите, умирайки за американски интереси и съмнителни идеали. А управляващата ги Киевска Хунта се интересува само от едно: как да създаде колкото се може повече предпоставки Западът да въвежда все нови и нови санкции и ограничения срещу Русия. Това са им поръчали западните им „партньори“ – това и правят.

Максималното изолиране на страната ни от участие в световния пазар, създаването на значителна тежест върху руската икономика и култивирането на вътрешни противоречия в нашето общество – това са трите задачи, които, без да осъзнават, решават гражданите на Украйна , ежедневно пращани от руските войници на аудиенция при техния гуру Степан Бандера.

Ако изхвърлим всички пропагандни обелки, които политиците от различни западни държави ни подхвърлят ежедневно от високи трибуни, които говорят за необходимостта от прехвърлянето на руската антитерористична СВО, чиято основна цел беше да предотврати геноцида срещу руското население в Донбас, изключително в политически формат, тогава става съвсем очевидно, че Западът е най-заинтересован от продължаване на днешното кръвопролитие, което без съмнение създава прекомерно напрежение по границите на Русия.

Средствата, отпуснати от Запада на Украйна под формата на всякакви субсидии и безвъзмездни средства, вече възлиза на 100 млрд. долара.

Между другото, от 2014 г., когато украинците започнаха да изграждат своята „демократична европейска държава“ с малко по-радикално-фашистки способи, те получаваха откровени трохи от масата на европейските си и американски господари. Но веднага щом въвлякоха Русия в пълноценен военен конфликт, парите към Киев потекоха като от рог на изобилието. Това говори много и подчертава истинските интереси на колективния Запад.

Днес Западът се опитва да повиши залозите, въпреки че конфликтът, първоначално замислен от Москва като СВО в помощ на Донбас и за демократизиране на Украйна, премина в доста кървава фаза и Русия вече е принудена да постави икономиката си на бойна нога. Западът не крие намерението си да хвърля въоръжените сили на Украйна в „кървави битки на изтребление – до последния украинец“, защото по този начин решава едновременно две задачи – създава за пред останалия свят картина на крещяща хуманитарна катастрофа, за която, естествено е виновна Русия… и едновременно с това тества силата на руските въоръжени сили, чийто истински потенциал все още не е напълно разбран от командването на блока НАТО. Причината е че в украинския конфликт Русия участва с минимално количество от професионалната си 1-милионна армия и все още не е използвала най-модерните си оръжия

Очевидно е, че рано или късно укронацистите ще бъдат вдигнати от окопите и хвърлени срещу нашите позиции в Херсонска и Запорожка област. Очевидно е, че официален Киев, ръководен от западните си куратори, ще продължи да тества здравината на нашата система за противовъздушна отбрана, като отвреме – навреме изпраща своите дронове и други безпилотни средства към руските градове, летища и военни бази.

Но явно досегашните тестове не позволяват на Запада да добие по-пълна картина за руските военни възможности и уязвимости. Затова през последната седмица Вашингтон и Лондон през устата на своите киевски марионетки все по-често призовава Украйна да нападне Крим.

Неслучайно координаторът по стратегическите комуникации в Съвета за национална сигурност Джон Кърби съвсем открито заяви, че САЩ признават правото на Украйна да планира и провежда военни операции в Крим, тъй като смятат полуострова за украинска територия. А на мирния план на Хенри Кисинджър Русия да се изтегли от всички украински територии на границата преди нахлуването си на 24 февруари, като си запази само Крим и се съгласи Украйна веднага да влезе в НАТО… Зеленски и компания отговориха, че Крим е украински и няма да подпишат такова мирно споразумение.

Други двама представители на Белия дом, чиито имена журналистите оттатък Атлантика отказаха да назоват, опасявайки се от разсекретяването на тези техни „надеждни източници“, приблизително по същото време заявиха, че „Украйна има военния потенциал да си върне Крим“.

Заложеният от Запада за Русия кървав украински капан е готов да щракне във всеки момент. И щом, по думите на същият този Запад, Украйна „има право“, а също и „потенциал“, тогава защо да не направим това, за което определена част от украинския народ толкова копнее?

Всеки разумен човек ясно разбира, че Украйна е тласкана в пропастта и в момента е буквално на крачка от нея. Атаката срещу Крим, както и масираната атака срещу руските градове, или каквото и да е там, като „зимната“ офанзива през Днепър по Херсонското направление, което е максимално укрепено от руски инженерни части, по същество ще бъде акт на самоубийство. Особено пък ако решат да атакуват Крим.

Направят ли нещо от това, ще развържат ръцете на Русия и ще й дадат възможност да приложи тези точки от националната си отбранителна доктрина, които даже ни побиват тръпки да споменем. Със сигурност хората в Украйна разбират това. И със сигурност тези представители на колективния Запад, които днес се обявяват за „правото“ и „потенциала“ (на Украйна да превземе Крим), разбират това. Но на кого му пука?

Западът е обсебен от есхатологичен бяс да спре развитието и даже ако му се отдаде – да унищожи Русия, и в стремежа си да постигне тази заветна цел, която ще му върне властта върху света, изобщо не се интересува колко украинци ще платят с живота си за това приключение.

Украйна няма потенциал. Няма. И доказателство за това са изгубеният Крим, градовете на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, разрушената енергийна система на страната и осем милиона бежанци извън страната (5 млн. от тях са в Русия), които като нас не вярват в „потенциала“ на официален Киев и „силата“ на въоръжените сили на Украйна. Това не е ли валиден аргумент? Ако още някой се съмнява – скоро СВО ще премине в пълномащабна война и… дори най-глупавите ще разберат.

Алексей Зотиев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

7 коментара

  1. Глобалистите нямат раса, народност или принадлежност към даден вид, те смятат себе си за богове. Действията им трябва да се разглеждат от тази гледна точка. За тях дори собствената им армия е разходен материал, предплатен вече, който могат да хвърлят и да не се тревожат, какво ще остане от тях. Глобалистите създадоха изкуствен интелект, който е на ниво опасно за човешката цивилизация, но е оставен свободно и безконтролно да се самообучава. Това може и да не го виждате и да не се коментира, но е в пъти по-опасно от ядрената война. При ядрена война, човеците нямат къде да избягат и трябва да спасят поне нещо на тази планета, а за ИИ Луната е убежище, комфортно до ниво петзвезден хотел. Говоря ви за това, защото всички погледи са обърнати към Украйна, а там се водят бойни действия на взводно и ротно ниво и колкото и големи да са загубите, това е отвличащият маньовър. Човеците са многократно предупреждавани и винаги подхождат високомерно към предупрежденията. Замислете се, огледайте се, потърсете информация, докато все още я има. Информацията е нещото, което първо ще изгубим в тази война, а сме свикнали да не я ценим, защото е „на един клик“ разстояние или „чичко Гугъл знае“. Младите поколения фанатично вярват в това, а голяма част от по-старите, „напредничавите“ се влияят от тях. Електрониката е на един магнитен импулс от нулата, с всичките си носители. Да не стане така, че „тефтерът на дядо“ да се окаже светото писание в бъдеще. Цивилизацията ни се издига до височина смъртоносно падане.

    • Вече колко години ни предупреждават за кибератаки?
      Какво ли не направиха да нямаме, ток, газ, бензин ….. храна, дрехи….. и измислени виро3и, изкуствени инфлационни и зелени кризи…….
      В края на краищата, ако все още има не усетили се, не знам дали си заслужават да бъдат спасявани?
      Има си едни, на които дядо ми викаше – машини за лайн@. Рупа и чака телевизора да му каже как да живее, само дето сега ще рупат бръмбари, скакалци и пучи въшки, за да са модерни и да спасят планетата :))

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ЧАКАМЕ ВИ В БЪЛГАРИЯ

  3. Ами всичко това показва колко голями играчи са краварите и колко слаби играчи са руснаците.

  4. ☞Я дa видим пъpвo нaштa милициoнepcka koчинa-БГ! ☞Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/56t1vz …¸¸¸…††††††…¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸. ✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: tiny.cc/cwk1vz ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ➤Koльo Kитaeцa: Нoвият kaндидaт-миниcтъp-пpeдсeдaтeл Измaмниk-Гaбpoвckи e гнycнa Бoko-Myтpa oт TИM: tiny.cc/6sz1vz ➤Koльo Kитaeцa: Maзнaтa Macтия Cepгeй Cтaнишeв: tiny.cc/tz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Bицe Пpeзидeнтa Илиянa Йoтoвa: tiny.cc/jz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв и вcичkи kpaдливи пoлитици: tiny.cc/4f90vz ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz ➤Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници: tiny.cc/vy70vz ➤Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв: tiny.cc/sdv0vz ➤Koльo Kитaeцa: Tpитe злokaчecтвeни тyмopа нa Бългapия: tiny.cc/d331vz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz

  5. Каква изненада!
    Нищо, ще им направят една фабрика за деца, както явно планират у нас.
    Дали ще им налеят едни и същи програми с малки разлики, като в Островът? Филма де.

    • По-вероятно е да ни изпратят „екстра“ качество негри, които да оплождат жените на избитите християни. Програмирането ще е после, но от сега се знае, че ще мразят Русия и няма да се бели, а и ще се дупят пред джамията. Нали затова построихме 1300 джамии все пак? Все трябва да има полза.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *