Преслава и Бирмата отново се взеха, а дали са се разделяли?

Преслава влюбенаРаздялата на фолк певицата Преслава и богаташкото синче Георги Бирмата силно напомня на онази пиар акция на Алисия и Ники Михайлов.

 Това вече са твърдите  предположения на феновете на певицата, които заливат фолк форумите и се изказват различни предположения. Върхът на комедията бяха сълзите, които Преси пророни пред Азис и оплака бившата си любов, пожелавайки й късмет.

Според едни, Жоро се е трогнал от интервюто и веднага й е звъннал, след което последвало бурно сдобряване. Според други, те изобщо не са се разделяли и всичко между тях е било един добре изигран театър, за да ги оставят медиите на мира и да спрат да ги следят и да пишат за всяка тяхна крачка.  Независимо коя от двете версии е истинска, Преслава и Жоро в момента отново са заедно, мълви клюката из фолк средите.

Милионерският наследник тези дни заведе гаджето си на двудневна скъпарска почивка в Милано, където двамата се настаниха в супер баровски хотел. Изобщо няма съмнение, че те са в прекрасни отношения, любовта им цъфти и времето, прекарано в Италия им се е отразило прекрасно

Свидетелство за това е  24-каратовата усмивка на Преси, която не слиза от лицето й няколко дни с която се фука от няколко дни. Тя се появи и на снимка със сватбена рокля. Дали пък не намеква на феновете си нещо?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *