Пиян Фен Бръкна в Сутиена на Михаела Филева по време на участие!

Михаела ФилеваМихаела Филева не е фолкпевица, но това не пречи да изживява някои неприятни моменти по време на участията си.

Тя веселяла клиентите в провинциален клуб, когато доста подпийнал младеж отишъл при нея и посегнал да навре една стотачка  в сутиена й с молба да изпее едно поздравче за компанията му.

Замаяния от алкохол купонджия даже не обърнал внимание, че певицата блъснала ръката му и се заклатушкал към масата си.

Михаела побесняла, но нямало как да вдигне скандал пред всички. Продължила да пее, но подминала без последствие поздравчето за компанията, като се направила, че не е чула молбата.

Не зная какво да мисля. Ние сме артисти и смятам, че е крайно унизително да ни пъхат пари в деколтето, в джоба и където и да е. Щом сме там, значи ни е платен хонорар. Поздравът не ми се свиди, щях да ги поздравя и без да ми дават сто лева. Да взимаш така пари не е редно, поне за мен.

Но публиката ни е такава, слуша предимно чалга, смята, че е нормално да хвърля пари на изпълнителките и е убедена, че безплатно не може да чуе любимата си песен, гневи се Михаела.

Тя споделя и друг случай, в който се почувствала унизена.

На друго учестие в друг град група пияни тийнейджъри танцували под носа й и едва не я избутали от сцената. А когато стигнали пълен екстаз, започнали да късат салфетки и да ги мятат по нея.

Късчетата хартия се сипели по главата й, по микрофона, една се залепила на лицето й…  Филева не издържала на агресията на пияните момченца и момиченца, спряла да пее и се махнала от сцената, докато се укротят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/L2yQsEBJXiY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *