Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Петър Волгин: Западните Глобалисти УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВИТЕ и техните структури, за да ни Превърнат в РОБИ!

Голямата битка на предстоящите евроизбори ще бъде между защитниците на държавата и наднационалните либерални елити – глобалистите. Това е изключително важно противопоставяне и от това как то ще завърши зависи съдбата на обикновените хора, тоест на всички нас.

Тези, които се трудим всеки ден, а не живеем от финансови транзакции и наследства, трябва да решим кого да подкрепим. Дали онези политически сили, които искат по-силна държава, или неолибералното статукво, което настоява функциите на държавата да отпадат и да се засилва ролята на наднационалните институции. Разбирай – на глобалните корпорации. Хората на наемния труд, т.е. онази част от обществото, станала известна като 99 %, трудно намират своето политическо представителство в традиционните десни и леви партии. Защото и едните, и другите отдавна са част от либералното статукво. И срещу грантово финансиране от големите корпорации- защитават глобалния им заробващ населението проект.

Всевъзможните европейски християндемократи и социалдемократи от много години говорят едно и също и правят едно и също. Със съвсем малки разлики. И традиционните десни, и традиционните леви дори изглеждат по един и същи начин. Ако гледате телевизионен репортаж от конгрес на една такава партия, по нищо няма да разберете дали тя е лява или дясна. Защото всичко е едно и също. И мислите, и речите, и дрехите.

Ето заради тази еднаквост все повече хора в последно време търсят алтернативи. Партиите на неолибералното статукво не защитават техните интереси и затова хората гледат с надежда към нови политически сили. В противопоставянето между защитниците на държавността и феновете на наднационалните институции, ние, хората на наемния труд, трябва да изберем първите. Защо?

Защото само Държавата е тази, която би могла да осигури достоен живот на гражданите си. Да им даде качествено образование и достъпно здравеопазване. Нито либералите ще направят това, нито онова, така и останало неизяснено, понятие „гражданско общество“ ще ни помогне, нито глобалистите ще направят живота ни по-добър. Всички те обслужват статуквото и защитават интересите на единия процент.

Единствено държавата с нейните институции и нейните механизми би могла да държи под контрол все по-голямата алчност на бизнес-империите. Днешните политически елити се грижат основно за печалбите на мултинационалните компании. А растежът на тези печалби е възможен благодарение засилването на експлоатацията на работещите хора. Колкото по-голяма е експлоатацията, толкова по-големи са сумите в сметките на капиталистите. Съответно и отчисленията към традиционните десни и леви партии е по-солидно.

Ето защо представителите на политическото статукво имат интерес то да продължава да съществува в същия си вид. Ето защо обслужват мултинационалните корпорации. Днешните глобални елити всъщност са едно тясно преплетено кълбо на политици и капиталисти. Последна грижа са им интересите на нормалните хора на труда.

Това наднационално статукво може да бъде разбито единствено от политически сили, които защитават националната държава. Ето това е големият залог на предстоящите евроизбори. Skandalno.net

Автор: Петър Волгин

източник

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Честно и откровено: Западът реже от България парченце по парченце и под упойка. Така че съвсем скоро от нея да не остане нищо. А вие, българи, спете и чакайте края на някога славната си 1300-годишна държава. След този край няма да последва нищо страшно… освен това, че ще се събудите РОБИ! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Петър Волгин: Западните Глобалисти УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВИТЕ и техните структури, за да ни Превърнат в РОБИ!

  1. Участието в техния театър „избори“, УЗАКОНЯВА тяхната власт! Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, проумейте го!

  2. Антон боклука Отговор

    29.09.2018 в 23:47

    Не съм съгласен скандално.нет режат парчета и то без упойка ,аз отдавна съм разбрал,че съм роб в собствената си държава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *