Петко и Яна се разходиха на меден месец в Бразилия

Яна БразилияПетко и Яна Димитрови неочаквано си подариха втори меден месец и без да кажат на приятелите си заминаха за Бразилия.

Яна вече пуска първите снимки от легендарния плаж в Копакабана в социалната мрежа, но е използвала малка хитринка. Суетната танцьорка не е доволна все още от формите си и е скрила тялото си зад знамето, защото е преценила, че все още не е в задоволителна  форма, за да се показва гола по бански.

Яна роди в средата на май и е напълно нормално коремчето й все още да не се е прибрало, както и по бедрата й да са останали издайнически следи от напълняването по време на бременността. Танцьорката е перфекционист и няма да се покаже, докото не остане удовлетворена от това, което вижда в огледалото. Обаче явно има още да смъква, видно от краката, които се подават под знамето.

Семейство Димитрови са оставили ненагледния си Доменик, който не е навършил още два месеца на грижите на бабите и на двете детегледачки в разкошната им  къщата във Владая. Яна се оплакваше, че хлапето е ревливо и не може да се наспи, затова Петко я закара чак до Бразилия, за да махне и последните следи от следродилната депресия.

Двойката сигурно няма да се пече само на плажа, а ще  прескочи до стадиона,  за полуфиналите и финала на Световното първенство по футбол. Петко е запалянко и няма да издържи да не завлече любимата си на мач, коментират техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lGGFu4ZFjZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *