Падение! Кали и Воче се превърнаха в кенефна полиция

Влади бесенСпомените за скандалите между Мира Радева и Ваня Червенкова в миналия сезон на Брадъра звучат като райска музика на фона на красъците, които се носят в тазгодишното издание.

Кали и Камелия Воче буквално удариха дъното, когато застанаха на пост пред тоалетната, за да видят кой мокри седалката отдолу. Влади е! Той е адски нехигееничен, не се къпе, от косата му капе мас и лой, вони целият и от него се носи адска смрад, съобщиха триумфално двете на слушателките си Ели Гигова и Зорница Линдарева. В този миг като по поръчка в кабинката влезе Влади, изпишка се и излезе.

Видяхте ли, изрева Воче. Кали се хвърли без капка гнус след него да инспектира тоалетната чиния и се оказа, че има няколко капки под седалката.   Ето и не си изми ръцете. С тях си е пипал пи*ката, а после ще дойде да те гушне. Или ще пипне някоя чаша или чиния.

Воче пък довери, че Въргала имал разстройство, три дни лежал в леглото си и от него лъхала ужасна смрад, особено като пръднел. Едва издържах да спя там, задушавах се, каза самопровъзгласилата се чистница.

За техен ужас целият им разговор бе излъчен пред всички в хола. Въргала занемя, обясни, че е имал криза на язвата и е лежал един ден, каза, че е възможно да е пръцнал през това денонощие, но пък всеки го прави и най-вече Камелия, която е на съседното легло и той я чува.

Съквартирантите бяха просто като онемели от конфузната ситуация. Те получиха задача да дадат съвети на Влади за хигиената и до един му казаха, че не мислят, че е нечистоплътен, но го разпитваха про форма какви шампоани ползва, как си бърше краката и други безобидни въпроси. Воче обаче прие присърце задачата си и започна да му нарежда по колко пъти на ден да се къпе, да се преоблича, как да се мие на мивката без да пръска огледалото. Едва сдържайки гнева и срама, той й отговори, че не се смята за нечистоплътен. Тя отново изпадна в истерия и взе да му крещи разпенено.

Знаеш ли, Воче, къде ти е проблемът. Човек трябва да има хигиена на душата си. А ти нямаш там, затапи я Влади и се махна от унизителното полесражение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *