Още една тайна падна в Брадъра! Вижте как наритаха Алекс Сърчаджиева!

Ко водещата на ВИП Брадър Алекс Сърчаджиева се покри за цели 18 дни.

Няма я никаква на екран и тръгнаха всевъзможни слухове. Едни твърдяха, че е тръшната от тежък грип. Други, че останала вкъщи да се грижи за болния си съпруг Иван Ласкин и нямала време да води дейли епизодите. Трети пък твърдят, че имала много ангажименти в театъра и не можела да ги отмени.

Дотук нищо не е вярно.

Ласкин е добре и по цял ден виси във Фейсбук, даже дава интервюта по телевизията.

Алекс също е добре и нейното епизодично изчезване започна веднага след началото на шоуто.

Ролите, с които уж е заета, не съвпадат с явяването й на екран. Всяка година тя играе и в театъра и води шоуто, но никога не е отсъствала. Когато е ангажирана, просто води на запис и зрителите не забелязват разликата.

След като гръмна слухът, че се скатавала, снощи тя се появи след двуседмично отсъствие и откри набързо и закри дейли епизода. Като се появи на екран два пъти, общо за една минута.

По същия начин от пейзажа изчезна и Миглена Ангелова, която щеше да прави екслузивни интервюта с всички участници и да влиза в Къщата. Тя направи само две интервюта и влезе само веднъж.

Целият проблем е, че Нико Тупарев няма пари и решил, че може да мине само с Ники Кънчев. Той предложил на двете дами по-ниско заплащане, но и двете се опънали. Хонорарът на Алекс трябвало да бъде поделен между нея  и Миглена, което обидило силно Сърчаджиева. Тя решила да работи за толкова, колкото й плащат, затова започнала да се появява в шоуто само когато й платят и то предварително. Ласкин я насъсквал да си търси парите, защото чул, че Тупарев е пред фалит.

Миглена Ангелова пък съвсем изчезна от хоризонта, защото не обича да работи безплатно.

За лошото финансово състояние на Тупарев и компания говори и фактът, че коментатори вече се канят само в понеделник, а преди беше в понеделник и сряда. Но всеки от тях му гълта по 500 лева на вечер, затова съкратил и тях, а в сряда Кънчев води сам на празна маса.

За сметка на това в Къщата съквартирантите се глезят като примадони. И в най-гладните дни има сьомга и други вкуснотии, а само сватбата на Богданска и Петканов глътнала 50 хилядарки. Тупарев искал да вдига рейтинга на предаването за сметка на хонорарите на най-верните си хора.

Ники Кънчев също бил орязан и се заканил, че догодина няма да е водещ, а сега в шоуто го задържа само подписания предварително договор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *