Откраднаха Гащите на Маги Бадер! Кой и защо Виж тук:

Новата мис Плеймейт Маги Бадер се прочу с нещо неочаквано и за самата нея. И понеже Плеймейтката има не само перфектни форми, но и доста голяма уста, нищо от личния й живот и интимните й тайни не може да остане скрито покрито.

Така научихме, че  участничката в еротичната надпревара, която мина още преди половин месец, си е загубила… гащите.

Маги разкри, че завистта на колежките по подиум е стигнала до неочаквани висоти. Неизвестна засега участничка в конкурса за красота „Мис Плеймейт“ решила по екстравагантен начин да попречи на Бадер да се появи във втория кръг на престижното шоу.

Историята е едновременно конфузна и закачлива. Организаторите на шоуто подарили на всички участнички по един комплект луксозно бельо. С него те трябвало да дефилират на втория етап на надпреварата. След това бельото, разбира се, си оставало за тяхно ползване.

Само че нещата не станали така, както били по сценарий. Докато Маги се кълчела на сцената на първия кръг на бляскавото състезание, някоя тайнствена и палаво-завистлива нейна съперничка й откраднала гащите и сутиена.

Проведеното от организаторите „разследване“ естествено не могло да установи коя от красавиците е извършила това колкото смешно, толкова и подло деяние. Защото, останала без гащи, Маги Бадер трябвало да излезе във втория кръг само по… жартиери.

Добре че организаторите се оказали разбрани хора и подарили на Маги втори комплект бельо. Този път обаче, победителката получила най-луксозния комплект, с което отново предизвикала луда ревност сред участничките.

Завистта и съперничеството свили гнездо в сърцата на конкурентките й още със самото появяване на Бадер в конкурса. Защото тя надменно демонстрирала чисто новата си спортна кола и разбира се високия си стандарт на живот.

А ако се питате откъде са й парите: Името на Маги Бадер бе многократно свързвано с това на Христо Сираков. Запознати твърдяха, че именно той в комбина със свои авери от подземния свят, както и чрез подкупи и измами, осигурил на красавицата първото място в конкурса

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *