Озъбени Трупове ще ни се Хилят от кутиите с Цигари! А на ГМО-храните Кога?

пушачКартинки с пльоснати трупове на мъртъвци, хора сложени на системи в кома, болни от  рак, зловещо разядени бели дробове, грозни  развалени зъби, обърнати устни, покрити с гнусни обриви са част от изображенията, които ще бъдат сложени върху кутиите с  цигари.

Кошмарните снимки ще се появят по кутиите от май догодина заради промени в Закона за тютюна и тютюневите изделия.

Всеки производител ще има правото да избира от каталог със стряскащи снимки коя да сложи на опаковката. Надписите, които украсяваха тютюневите изделия досега, остават. Целта била да бъдат стреснати пушачите и да бъде намалена консумацията на цигари.

Похвално! Но когато едно нещо е толкова опасно, че може да доведе до кошмари и продавачи и непушачи, и деца, зърнали кутиите, защо изобщо го произвеждат? Най-радикалната мярка е – няма цигари – няма проблем. Защо от една страна фабриките бълват продукция, от друга плашат клиентите си и така си измиват ръцете, че са се погрижили за здравето им?

череп

И що за лицемерие е да се замита под чергата вредата от алкохола? Колко души умират от цироза годишно, колко стават инвалиди? Но мощната индустрия печели милиарди и на нито една бутилка няма да видите етикет с разяден черен дроб, или алкохолик в кома.

И в този ред на мисли, ако толкова много е важно здравето на хората, етикети с черепи трябва да се налепят навсякъде – на бялото брашно, на захарта, на маргарина, майонезите, чипса, хамбургерите, пържените с палмово масло картофки, мазните банички, млякото, което не се разваля по цяла година и всички ГМО плодове и зеленчуци, които щедро пълнят витрините по магазините. Защото и те водят до рак.

А най добре е на българското правителство и специално на д-р Москов да бъдат сложени специални знаци: „Опасни за вашето здраве!“. Защото съзнателно държейки народа в бедност, го разболяват.

Но етикети за тях няма открити, няма открити…

https://youtu.be/1S7cHlFUyuw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *