Обявиха Ани Салич за най-богатата тв водеща

Ани саличВодещата на новините по Нова телевизия – Ани Салич бе класирана на  първо място в импровизираната класация за  най-богатите тв. водещи у нас, направена от журналисти.

Най-голяма част от богатството й идва от съпруга й Бранко Салич. Сърбинът беше богат и с успешен бизнес в телевизията още докато беше ерген и живееше в родината си, а когато дойде у нас, направо бе изстрелян на шефско място първо в Нова, а после и в bTV.

Ани също допринасяше за семейния бюджет, като извън новините непрекъснато се захващаше със скъпи медийни проекти.  Сега  двамата  буквално не си знаят парите, защото те текат като река отвсякъде. През последните години  фамилия е започнала да се занимава с рентиерство и да купува апетитни имоти, докато били на ниски цени, а идеята  била на Ани.

В момента семейството притежава няколко апартамента, построени в кооперации в затворени комплекси. Те ползвали само едното, а останалите давали под наем за солидни суми. И то не на семейства, а на фирми, или дипломати. Така в момента взимат 1500 евро наеми на месец и са набелязали още три жилища за купуване. Самите те имат огромна къща в Рударци, където живееха докато децата бяха малки, а сега ходят там всеки уикенд.

Ани взима една от най-големите заплати в Нова телевизия –  17 000 лева, а какви са доходите на Бранко никой не знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *