Няма да повярвате с кого отиде на почивка Жени Калканджиева! Виж Тук:

Жени хубаваЖени Калканджиева замина на почивка с ней-неочаквания човек –  Любомир Милчев – Денди.

Този път тя пренебрегна компания си от приятелки, с които има навика да вилнее по родното Черноморие, с доста екстравагантния и неразбран писател, който цъфти на всяко светско събитие, често се самопоканва, а после в ролята на ценител разбива словесно-злобарски на пух и прах тоалетите на дамите.

Дори имаше собствена телевизионна рубрика за мода и стил. Може би точно модата е сближила двамата напълно противоположни риалити герои. Но така или иначе нестандартната двойка замина в провинция Авиньон във Франция, като са там вече от седмица. Двамата се наслаждават на пълна хармония, и публикуват приключенията си на фейсбук-страницата на Жени, тъй като Денди е прекалено мързелив, за да поддържа свой профил с социалната мрежа.

Най-вероятно  идеята за необичайната дестинация  е на Денди, а Жени е поканена да вдига самочувствието му на мъж. Поне в нея е сигурен, че няма да го изложи с облеклото си.

През юли в Авиньон се провежда  театрален фестивал, в който участват и  приятели на писателя. Даже имат и собствена постановка  “Аз, Жустин, или неволите на невинността”, която показват на зрителите.

Откъде е намерил пари за пътуването бедният особняк, който продава книгите си в градинката пред „Кристал“ – не е ясно. Най-вероятно е бил спонсориран от другарчетата си и от самата Жени.

Калканджиева пък изглежда видимо доволна от културно-опознавателната почивка, която не включва само барове, изискани ресторанти и пиене на корем.  Впечатлена от бохемския  живот на актьорите и изявите им по площада, шестата в света пуска всякакви пъстри и неочаквани снимки от нощния живот във френската провинция.

Тя даже позира с Денди пред сергия с пъпеши и шеговито пише, че тя и опиянчения писател ще останат там и ще си купят имение.

Нейни приятелки твърдят, че Жени се забавлявала страхотно и такава красива и пълноценна ваканция не е карала никога досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *