Номерът на Влади Въргала не мина при Боби Турбото

Боби мислиДа спечелиш два пъти един и същи формат с една и съща стратегия при това последователно в две издания се оказа най-трудната и най-глупавата идея.

Точно тази идея обаче прегърна Боби Турбото, грешно залагайки, че този сезон е сезонът за спасяване на бедстващи безработни и бездомни артисти. Съжалението, което проработи при Влади Въргала, се превърна във възмущение, когато човек с подобна съдба се появи в предаването и започна да се вайка, че от четири години е безработен, няма никакви пари и живее при майка си и баща си..

Борислав се оплака, че след ролята на Боби Турбото, повече не го взели никъде да играе и не му дали нова възможност. Прекалено се бил изхабил в този образ и си търсел друг, но не намирал.

Също като Влади, Боби се усамотяваше, гледаше в една точка, променяше настроенията си и изглеждаше тъжен. Дошъл съм тук да видят в мен истинския артист и човека Борислав, да се отърва от прякора Турбото и да започна начисто, каза във визитката си той.

Реакцията на публиката пак се появи, но с обратен знак. Хората не случайно си зададоха въпроса какво е това чудо и защо почти всички български артисти са нещастни, безработни, отчаяни, неудачници, които просят милост от екрана. И докато при Влади това предизвика съответното съжаление и съпричастност, дори заради хилавата му, измъчена фигура, то при Боби нямаше подобна милост. Всички видяха якото му тяло, тренировките, силната мъжка осанка и се запитаха този човек настина ли не може да си намери работа. Ако поиска, той би могъл да носи декори в театъра, да стане снабдител, дистрибутор,шофьор и дори хамалин. Не е нужно всеки да бъде артист, на този свят има и други професии и ако иска, може да изкарва пари за насъщния си, без да се прави на маймуна на екрана.

В резултат на всичко това съквартирантите го номинираха, а зрителите му показаха червен картон и той бе вторият, който безславно напусна Брадъра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/luizCiwsPic

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *